Seksuele bewustwordingsreis

Seksuele bewustwordingsreis

Seksuele bewustwordingsreis

Een seksuele bewustwordingsreis laat je inzien waar jij je eigen seksualiteit nog blokkeert. Ofwel jouw levensenergie. Want alles wat je denkt, voelt en doet gaat nooit over de ander en gaat altijd over jezelf.

Zelfs wat je denkt te doen voor of te geven aan een ander vanuit Liefde. De uitnodigende seksuele bewustwordingsreis is onderdeel van het pad van de Liefde. Waarin je jezelf seksueel gaat helen en bevrijden.

Niemand anders kan dit voor jou doen. Jij bent de enige verantwoordelijke. Jij alleen kijkt naar, denkt over, handelt tijdens en ervaart de seks zoals jij. Afhankelijk van de mate waarin jij vanuit angst of Liefde sekst.

Seksuele bewustwordingsreis

Door de seksuele bewustwordingsreis ga je op een andere manier kijken naar, denken over en handelen tijdens de seks. Waardoor je een totaal andere seksuele ervaring gaat krijgen. Dit is de transformatie van angst naar Liefde.

Zodra je vanuit Liefde gaat seksen en zelf de verantwoordelijkheid gaat nemen, ga je andere keuzes maken. Keuzes die bij je ziel passen en voorbij je angstige ego gaan. Waardoor je overleven naar echt leven gaat.

Met als gevolg passie, plezier en genot. Want deze seksuele bewustwordingsreis brengt je terug naar de Goddelijke bron. Namelijk de verbinding met je eigen levensenergie. Als met die van anderen en de verbinding met het leven zelf.

Zodat de Liefde die je bent kan stromen. Waardoor je in staat bent om alles en iedereen te accepteren en omarmen in je leven. Zonder jezelf pijn te laten doen en schade aan te brengen. Want je kiest voor een leven wat bij je past.

Gerelateerde artikelen

Experimenteren en grenzen verleggen

Natuurlijk seksritme ont-wikkelen

Seks als eerste levensbehoefte

Emotionele en seksuele bevrijding

Jezelf seksueel heropvoeden en bevrijden