Jezelf seksueel heropvoeden en bevrijden

Jezelf seksueel heropvoeden en bevrijden

Seksueel heropvoeden

Seks en angst is nog steeds een voorkomende combinatie. Vanuit opvoeding en/of maatschappelijke normen is er angst gezaaid omtrent seks. Hierdoor is seks een taboe. Ondanks dat seks bijna overal zichtbaar is. Jezelf seksueel heropvoeden en bevrijden is een keuze vanuit Liefde.

Want het blijft toch een zeer persoonlijk en kwetsbaar onderwerp. Doordat seks zo persoonlijk is maakt het dat erover praten nog moeilijk is. Seks zichtbaar via de media is meestal niet hoe jij seks daadwerkelijk ervaart of wat bij je past. Maar als je geen ander beeld van seks hebt, weet je vaak niet beter.

Terwijl je wel voelt in je hart dat het anders kan. Jezelf seksueel heropvoeden en bevrijden is nodig om je hart hierin te kunnen volgen. Seks is een onderdeel van je seksualiteit. Een uitingsvorm ervan. Jouw seksualiteit is echter een hele energetische wereld. Je seksuele energie en seksualiteit zijn met elkaar verbonden.

Jezelf seksueel heropvoeden

Dankzij jezelf seksueel heropvoeden en bewustwording van je seksuele energie en seksualiteit is de seks niet meer oppervlakkig, saai of fout. Dan is het een liefdesdans. Zonder angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen. Het is een samenzijn waarin de Liefde kan stromen tussen elkaar.

Hiervoor dien je echter wel je eigen seksualiteit te erkennen en te omarmen. Aangezien jouw seksualiteit de bron is van jouw levensenergie. En hierdoor de poort naar je verlangens en het bijbehorende plezier. Waardoor je echt gaat leven zoals bij jou past vanuit je ziel. Zodat jouw levensenergie ofwel seksuele energie optimaal kan stromen. 

Seksueel vrij zijn van oude patronen zorgt ervoor dat je kiest voor wat bij je past en met wie. Geen afhankelijk en behoeftig gedrag op basis van angst. Maar vrijheid op basis van Liefde. Waarin je volledig jezelf kunt zijn en uiten. Tijdens de seks, maar ook in de rest van je leven. Je seksualiteit staat hier niet los van.

Gerelateerde artikelen

Nee zeggen tegen seks die niet bij je past

Optimaal van seks genieten zonder voorwaarden

Praten over seksuele gevoelens zonder angst

Zin in seks accepteren dankzij een open seksualiteit

Volgen van je verlangens brengt je in beweging