Heilige tempel van de vrouw

Heilige tempel van de vrouw

Heilige tempel van de vrouw

De toegang tot de heilige tempel van de vrouw is niet voor iedereen. Zelfs voor je eventuele partner niet als die niet in staat is om liefdevol te zijn en geen match is. Dit is zo belangrijk om te beseffen. Je bent je partner niets verplicht.

Heilige tempel van de vrouw

Je heilige tempel mag met eer en respect behandeld worden. Niet alleen door je partner, maar vooral eerst door jezelf. Zodat je een zuivere verbinding creëert waarin bewondering en aanbidding normaal is.

Zodra er geen sprake is van Liefde of een match, kan betreding van je heilige tempel schadelijk zijn. Omdat de levensenergie wordt geblokkeerd. Bewust kiezen voor een liefdevolle en matchende partner zorgt voor het samen vrij zijn.

Vrij om te voelen. Waardoor het leven door je heen kan stromen. Want het leven ervaren is voelen. Voelen van alles wat er zich binnen in jezelf afspeelt. Door dit niet meer te negeren, kun je keuzes maken die bij je passen.

Jouw heilige tempel geeft aan of en wie er toegelaten mag worden. Als er sprake is van een match. Dit is helemaal afhankelijk van je eigen energie en de energie van je partner. Zowel de energiefrequentie als de energievibratie.

Je voelt ook waar je naar verlangt en of je hier al aan toe bent of dat je nog eerst iets mag helen in jezelf zodat het mogelijk is. Je verlangens en emoties zijn te voelen in je heilige tempel. De energie beweegt of stagneert daar.

Heilige tempel openen

Een ander toelaten in je heilige tempel is dan ook het meest intieme wat je samen kunt ervaren. Wanneer je jezelf echt kunt openen vanuit Liefde. Zodat je ego naar de achtergrond verdwijnt en je levensenergie kan stromen.

Je partner kan hierdoor echt verbinding maken met jou. Tenminste als jouw partner ook open, liefdevol en een match is. Anders is echte verbinding nog niet mogelijk. Dit kan alleen wanneer beiden hiertoe in staat zijn.

Je heilige tempel openen doe je vanuit Liefde voor jezelf. Door deze ruimte ook te openen voor je partner kun je samen jouw goddelijkheid eren en vieren. Waarbij jij jouw partner natuurlijk ook op deze manier ziet en aanraakt.


Gerelateerde artikelen

Bewustzijnsniveau en waarheid over seks

Verantwoordelijkheid nemen voor je seksleven

De zevende hemel ervaren

Gelukkig zijn met je seksleven

Misverstanden over de Liefde