Seksuele onrust in je lichaam

Seksuele onrust in je lichaam

Seksuele onrust

De seksuele onrust ontstaat in je lichaam wanneer je jouw seksuele gevoelens en verlangens negeert of afwijst. Dit gaat in eerste instantie om het voelen en het omarmen ervan. Over een liefdevolle verbinding met je eigen seksualiteit.

En het afwijzen of negeren van je seksuele gevoelens en verlangens is niet liefdevol. Dit betekent niet dat je deze, percee en ten koste van, moet uitleven. Deze gevoelens en verlangens zijn de weg van plezier en genot vanuit je hart.

Maar je partner moet er ook voor openstaan. Een matchende partner is daarom belangrijk. Zodat je jouw seksuele gevoelens en verlangens kunt delen en uiten vanuit Liefde. Tenminste als je in staat bent om liefdevol met je eigen seksualiteit om te gaan.

Seksuele onrust

Anders kun je met je partner ook geen liefdevolle seks hebben. De seks is dan bedoeld om de seksuele onrust in je lichaam te laten verdwijnen. Wat niet mogelijk is als je jouw seksualiteit niet omarmt, hoewel het misschien even zo voelt. 

Het volledig omarmen van je eigen seksualiteit, inclusief al je gevoelens en verlangens, is de basis voor geweldige seks die ook intiem en verbindend is. En nog veel meer. Geweldige seks is namelijk zoveel meer dan “gewoon” seks.

Want geweldige seks is een natuurlijk gevolg van een open en gezonde seksualiteit. En laat je levensenergie krachtig stromen. Aangezien je seksualiteit de bron is van jouw levensenergie. Waardoor je gehele leven veranderd.

Je staat open voor plezier en genot. Evenals je verdriet en pijn. Waardoor je niets uitsluit in je leven. Zodat je de heelheid en compleetheid in jezelf kan ervaren. Ook tijdens de seks. En je jouw partner hierdoor vrij kunt laten vanuit Liefde.

De Liefde delen is dan waar het om draait. Niet om te krijgen wat je mist in jezelf via je partner. Terwijl je niet je menselijkheid ontkent. Je menselijkheid is een deel van jezelf net als je goddelijkheid. Beiden vormen samen wie jij bent.

Gerelateerde artikelen

Seksuele verwarring door onbewustheid

Commitment aan de Liefde

Onvervulde behoeften in een liefdesrelatie

Geil zijn, mag jij dat van jezelf zijn?

Ontwaken, in verbinding zijn en helende seks