Commitment aan de Liefde

Commitment aan de Liefde

Commitment aan de Liefde

Een commitment aan de Liefde in plaats van aan je partner of de relatie is misschien niet zo romantisch. Maar het is wel de basis voor een liefdevolle verbinding met je partner. Tenminste als je niet bang bent voor de Liefde.

Aangezien Liefde alles in jezelf en je relatie blootlegt. Al je angsten, oordelen en verwachtingen. En dit voelt vaak als een hele uitdaging. Terwijl het een uitnodiging is om de verbinding met jezelf te herstellen. Ofwel de Liefde.

Omdat je Liefde bent. Om de Liefde te ervaren heb je dan ook niets nodig. Zelfs geen partner of wie dan ook. Echter jezelf volledig omarmen, alle delen van jezelf, is hiervoor wel noodzakelijk. Zodat de Liefde vrij kan stromen.

Waardoor je alle delen van jezelf en die van je partner kunt zien en ontvangen. En de verbinding tussen elkaar zuiver is en kan blijven. Commitment aan de Liefde gaat over het zuiver houden van de verbinding met jezelf.

Inclusief de verbinding met je eigen seksualiteit. Door open en eerlijk te zijn over wat je echt denkt en voelt. In eerste instantie naar jezelf toe. En dan kun je dit ook naar je partner toe. Zelfs tijdens de seks. Zodat de seks vervullend is.

Commitment aan de Liefde

Een relatie zonder deze commitment is vaker op het ego gebaseerd. Dit besef over het gebrek aan de Liefde in je relatie is vaak pijnlijk. Maar nodig om de verbinding met Liefde te herstellen. Waardoor je relatie kan veranderen.

Veranderen van angst naar Liefde. Zodat je vrij kunt zijn in je relatie. Echt vrij. En ook tijdens de seks. Wat niet onbelangrijk is in je relatie. Aangezien je tijdens de seks ultiem kunt samensmelten met je partner. Zonder jezelf te verliezen.

Omdat Liefde de basis is. Waardoor de seks geweldig is. Want je bent volledig jezelf. Alles van jezelf kan en mag meedoen. Je gehele lichaam. Dit is bevrijdend. En je energie krachtig stroomt. Wat ook zorgt voor genot en plezier. 

Je voelt de verbinding met jezelf, je partner als met het leven zelf. De pure magie van de Liefde en het leven. Het goddelijke in je aardse bestaan. En een diepgang en intimiteit die niet kwetsbaar voelt. Maar juist krachtig en helend is.

Gerelateerde artikelen

Vervullende seks of opvullende seks

Ontwaken, in verbinding zijn en helende seks

Verhalen doorzien om Liefde te ervaren

Liefde zien als zwakte of kracht

Gevangenis van “Liefde”