Ontwaken, in verbinding zijn en helende seks

Ontwaken, in verbinding zijn en helende seks

Ontwaken, in verbinding zijn en helende seks

Je seksuele energie stroomt wanneer je een zuivere verbinding hebt met je eigen seksualiteit. Deze seksuele energie staat niet los van het ontwaken, in verbinding zijn en helende seks. Waardoor je de Liefde ervaart in jezelf.

Ontwaken, in verbinding zijn en helende seks

Door te ontwaken, in verbinding zijn en helende seks ga je van overleven naar echt leven. Seks is helend wanneer je in staat bent om liefdevolle seks te hebben. Zonder afhankelijkheid en behoeftigheid naar je partner toe.

Maar om helende seks te kunnen ervaren, is in verbinding zijn en ontwaken nodig. Zodat je bewust wordt van je eigen projecties en gedrag. En waar je nog heling nodig hebt. Zodat je tijdens de seks deze heling niet blokkeert.

Maar toestaat dat je levensenergie stroomt. Waardoor je gaat voelen wat eerst nog vastzat in je lichaam. Voelen is waar seks om draait. Door te voelen maak je namelijk verbinding met jezelf, je partner en het leven zelf.

Seks zonder in verbinding zijn is vaak onbewust en niet helend. Waardoor diepe intimiteit niet mogelijk is. Voelen is de sleutel. Niet willen of kunnen voelen blokkeert je levensenergie. Je emoties worden hierdoor vastgezet.

En dit geeft lichamelijke klachten. Om je te laten weten dat je je eigen levensenergie blokkeert. Waardoor je alsnog jouw emoties mag loslaten die je eerder niet kon voelen. Zodat je energie weer kan stromen.

Ontwaken, in verbinding zijn en helende seks is daarom belangrijk. Want zodra je levensenergie gaat stromen ga je alle chakra’s opschonen en helen. Je komt hierdoor in je eigen kracht, Liefde en wijsheid te staan.

Waardoor je leven zal veranderen. Niet alleen je seksleven. Ook je liefdesleven en de rest van je leven. De heling in jezelf zie je overal terug. De eenheid en verbondenheid. Zodat je vrij bent om te kiezen voor Liefde.

Gerelateerde artikelen

Geil zijn, mag jij dat van jezelf zijn?

Verhalen doorzien om Liefde te ervaren

Onvoorwaardelijk liefhebben is geen zwakte

Emotionele vrouwen en mannen

Seksualiteit belichamen