Geblokkeerde seksualiteit helen

Geblokkeerde seksualiteit helen

Geblokkeerde seksualiteit

Je geblokkeerde seksualiteit helen is echt mogelijk. Echter dit gaat niet zonder slag of stoot. Je moet bereid zijn om je angst en pijn te gaan voelen. Zodat je van deze blokkades kunt loskomen.

Geblokkeerde seksualiteit

Van angst voelen voor je seksualiteit naar Liefde voelen voor je seksualiteit. Zelfs voor je geblokkeerde seksualiteit. Want daar begin je mee. Loskomen van je angst en pijn door de Liefde.

Zonder de Liefde is het voelen van je angst en pijn bijna ondraaglijk. Je wilt er dan automatisch van weg. Het vermijden en negeren via je overlevingspatronen. Zodat je er geen last van hebt.

Maar je angst en pijn is niet echt te vermijden of te negeren. Want het slaat zich op in je lichaam. En je sluit je hart. Dit heeft grote gevolgen voor je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.

En gezondheid. Wat weer invloed heeft op je gehele leven. Vaak denk je de angst en pijn met betrekking tot je seksualiteit in een hokje te kunnen stoppen. Maar zo werkt het leven niet echt.

Alles is met elkaar verbonden. Je seksualiteit is niet een los onderdeel in je leven. Het is juist verweven met hoe jij in het leven staat en verbinding maakt met jezelf, anderen en het leven zelf.

Het gaat over je gehele innerlijke gevoelsleven, je levensenergie en je verlangens. Zonder Liefde voor je seksualiteit blokkeer je dit. Liefde is de basis en heelt alles. Omdat Liefde is wie je in wezen bent.

Heel en compleet. Perfect zoals je bent. Met je eigen unieke verlangens om de Liefde te delen die je bent. Op je eigen manier. Je seksualiteit bevrijden is geen overbodige luxe, maar van wezenlijk belang.

Tenminste als je niet meer vanuit de overleefstand wilt leven. Maar een leven vanuit passie en plezier. Zodat je (seks-en liefdes)leven geweldig is omdat je kiest voor wat bij jou hart en ziel past.

Gerelateerde artikelen

Donkere kant van seks

Seksualiteit en heling

Verhalen doorzien om Liefde te ervaren

Verlangen naar eenheidservaringen

Verliefdheid, drama en het ego