Verlangen naar eenheidservaringen

Verlangen naar eenheidservaringen

Verlangen naar eenheidservaringen

Het verlangen naar eenheidservaringen ofwel het verlangen naar je natuurlijke staat van zijn, komt vanuit je ziel. Elk verlangen gaat hierover. Ook je seksuele verlangens.

Verlangen naar eenheidservaringen

Het is een verlangen naar de expressie van wie je werkelijk bent. De Liefde die je bent. Want dit zorgt voor de eenheidservaringen. Aangezien je al heel en compleet bent.

De eenheid in jezelf komt dan tot uiting. Waardoor je de wereld om je heen als jezelf ervaart. Een magische ervaring. Waarin je geen onderscheid meer maakt.

Onderscheid tussen jezelf en iets of iemand anders. Alles is één. Geen afgescheidenheid, maar eenheid. In deze staat van zijn ervaar je innerlijke vreugde, vrede en geluk.

Het verlangen naar of eigenlijk de behoefte aan seks ontstaat door je verlangen naar eenheidservaringen. Maar wanneer je nog vanuit je ego sekst is dit niet te ervaren.

Want je ervaart nog de leegte in jezelf. Pas wanneer je de eenheid in jezelf ervaart, kan deze tot expressie komen via de eenheidservaringen tijdens de seks met iemand anders.

Het verlangen naar seks vanuit de eenheid in jezelf geeft een totaal andere ervaring als wanneer je behoefte hebt aan seks omdat je juist de eenheid in jezelf niet ervaart.

Vanuit de eenheid in jezelf is de seks een expressie van de Liefde die je bent. Waardoor de seks een onvergetelijke eenheidservaring is die je leven enorm verrijkt.

Gerelateerde artikelen

Herkenning van je ziel en goddelijkheid

De zevende hemel ervaren

Ontwaken, in verbinding zijn en helende seks

Ultieme samensmelting

Spontane seks of geplande seks