Spontane seks of geplande seks

Spontane seks of geplande seks

Spontane seks

Spontane seks is niet slechter of beter dan geplande seks. Beide hebben hun eigen charmes. Soms lukt het alleen om geplande seks te hebben en kan dit ervaren worden als minder plezierig.

Spontane seks

Omdat spontane seks voelt alsof het meer vanuit het hart komt. Meer passie en opwinding. Terwijl geplande seks dit ook kan bevatten. Want dit heeft niets met spontaniteit te maken.

Geplande seks is alleen dat je het van te voren weet. Meer niet. Dit hoeft geen nadelig effect op de seks te hebben. Want wanneer je hart open is, kan de seks zelf nog wel spontaan zijn.

Geen vooropgestelde volgorde of regels waaraan je je moet houden. In de zin van de soort bewegingen tijdens de seks of welke standjes. De manier waarop je seks hebt ontvouwt zich vanzelf.

Wanneer je je laat leiden door je verlangens en de bewegingen van je lichaam volgt vanuit je hart, is de seks precies zoals op dat moment mogelijk is. Volledig afgestemd op de Liefde.

Seks vanuit je hart is seks vanuit je hart. Of je het van te voren weet of niet. Want je doet wat je op dat moment voelt. Bij spontane seks hoeft het verlangen naar elkaar niet meer of minder te zijn.

Bij geplande seks kun je net als bij spontane seks jezelf zijn en uiten. Tenminste als je seks hebt met een matchende partner en Liefde de basis is. Waardoor je dezelfde verlangens hebt.

En je geweldige seks ervaart vanuit ontspanning en veiligheid in jezelf. Waarin je vrij bent van schaamte- en schuldgevoelens. Voor de ultieme samensmelting met je matchende partner.

Zowel je lichaam, hart, geest en ziel doen mee. Vanuit de eenheid en compleetheid in jezelf. Zodat de Liefde kan stromen tussen elkaar en er niets anders is dan echte verbinding en diepe intimiteit.

Gerelateerde artikelen

De wilde sensuele vrouw

Verliefdheid, drama en het ego

Intimiteit voorbij het ego

Seksualiteit zonder sensualiteit

Seksualiteit en heling