De wilde sensuele vrouw

De wilde sensuele vrouw

De wilde sensuele vrouw

De wilde sensuele vrouw past niet in hokjes. Ze is bewust van haar eigen kracht, Liefde en wijsheid. En gaat haar eigen weg. Ze laat zich niet beïnvloeden door wat anderen van haar willen. Maar leeft vanuit haar ziel en de Liefde die ze is.

Ze omarmt wie ze is. Alle delen van haarzelf. Haar eigenwaarde en zelfliefde zijn niet afhankelijk van anderen. En ze is niet bang voor haar gevoelens. Ze voelt en uit deze zonder haar verantwoordelijkheid uit handen te geven.

Ze geniet van haar leven en haar seksualiteit. En ze voelt zich vrij want ze voelt zich niet gebonden aan beperkende of opgelegde regels. Ook voelt ze zichzelf aantrekkelijk en sexy. Hoe ze er ook uitziet. Haar leeftijd is niet belangrijk.

Ze hoeft niet aan een bepaald ideaalbeeld te voldoen en ze omarmt de veranderingen van haar lichaam. Ze is in staat om vrij mee te bewegen met het leven. Haar lichaam is ontspannen en haar levensenergie stroomt krachtig.

De wilde sensuele vrouw

De wilde sensuele vrouw voelt zich niet aangetrokken tot een iemand die haar wil veranderen of beperken. Of bang voor haar is. Ze neemt geen genoegen met iemand die haar niet accepteert en respecteert zoals ze is.

Ze houdt ervan om samen of alleen het leven te ontdekken. Nieuwe ervaringen op te doen en buiten de gebaande paden te wandelen. Haar angsten houden haar niet tegen. Ze is moedig, heeft een open hart en volgt haar verlangens.

Haar innerlijke belevingswereld is kleurrijk. Wat haar creativiteit ten goede komt. En ze is speels waardoor ze ontspannen in het leven staat. De vrijheid die ze ervaart in zichzelf, is ook de basis voor haar liefdes-en seksleven. 

Hierdoor voelt ze zich aangetrokken tot anderen die zich ook vrij voelen. En leven vanuit hun hart en ziel. Waardoor er vanuit echte verbinding en diepe Liefde relaties aangegaan worden. Want ze is zichzelf trouw en houdt van zichzelf.

Gerelateerde artikelen

Seksualiteit zonder sensualiteit

Sensueel bewegen tijdens de seks

Sensualiteit omarmen voor meer seksueel genot

Sensualiteit en seksualiteit staan niet los van elkaar

Zielspad lopen en je seksualiteit