Zielspad lopen en je seksualiteit

Zielspad lopen en je seksualiteit

Zielspad lopen

Je zielspad lopen is niet het enige pad wat je kunt lopen. Het is een bewuste keuze. Want je kunt ook het pad van je ego lopen. Dit is vaak een onbewuste keuze.

Zielspad lopen

Pas wanneer je spiritueel ontwaakt of bewust wordt, heb je elk moment de keuze om je zielspad te lopen. Dit pad van de Liefde is voor jou als je bewust bent van de Liefde die je bent.

Je kiest dan voor Liefde. En je bent je er bewust van wanneer je dit niet doet. Doordat je uit verbinding bent met jezelf. Dit voel je. Wat alleen betekent dat je vanuit je ego of persoonlijkheid kiest.

Om je zielspad te lopen moet je wel voelen wat je zielsverlangens zijn. En om dit te kunnen voelen, is je seksualiteit onmisbaar. Ofwel een liefdevolle verbinding met je eigen seksualiteit.

Aangezien je seksualiteit onlosmakelijk verbonden is met je emoties en verlangens via je tweede chakra. Het voelen en volgen van je zielsverlangens laat je echt leven in plaats van overleven.

Want je seksualiteit is de bron van jouw levensenergie die stroomt om de Liefde te kunnen uiten die je bent via jouw zielsverlangens. Zodra je hiermee verbinding maakt.

Echter je emoties staan vaak in de weg van het voelen en volgen van je verlangens. Zeker wanneer je emoties de overhand nemen en jij je hiermee gaat identificeren.

Je zielspad lopen lukt dan even niet. Je dwaalt af. Wat niet erg is. Dit heeft tenslotte ook een doel. Je krijgt dan andere ervaringen. Daar is niets mis mee. Het uit verbinding zijn hoort er ook bij.

Maar om je zielspad te lopen is een liefdevolle verbinding met je ziel, geest, hart en lichaam onmisbaar. Op je zielspad kom je mensen en ervaringen tegen die jouw Liefde weerspiegelen.

Om samen de Liefde te kunnen delen op je eigen en unieke manier. Waarin je niet afhankelijk en behoeftig bent. Maar liefdevol, open en eerlijk vanuit onvoorwaardelijke Liefde.

Gerelateerde artikelen

Uit verbinding zijn of je zielspad lopen

Verhoogd bewustzijn en verlichting

Geen gezonde seks of geen seks

Onderdrukte seksualiteit en schadelijk gedrag

Onzuivere seksualiteit en je emoties