Uit verbinding zijn of je zielspad lopen

Uit verbinding zijn of je zielspad lopen

Uit verbinding zijn

In verbinding zijn met jezelf is een zielsverlangen. Soms ver weg gestopt en soms zo voelbaar. Toch is dit niet altijd even makkelijk. En je het uit verbinding zijn met jezelf niet eens doorhebt.

Uit verbinding zijn

Uit verbinding zijn gaat over de verbinding met de Liefde die je bent. Waardoor je niet leeft vanuit je hart en ziel. Maar vanuit je ego of persoonlijkheid. Omdat dit een masker is om jezelf te beschermen.

Echter je hart hou je hierdoor ook gesloten. Waardoor de Liefde niet kan stromen. Want je bent uit verbinding met jezelf. Als ook met je partner en het leven zelf. Ofwel de Liefde.

Je zielspad lopen is een bewuste keuze. En kan alleen wanneer je je hart opent om je ziel te volgen. Wanneer je hiertoe niet in staat bent zal je energie lager trillen. 

Je voelt dan niet oprecht en eerlijk voor spiritueel ontwaakte of bewuste mensen. Want zij voelen jouw energie. Aangezien zij een open hart hebben. En hun hart aan het zuiveren zijn.

Ze voelen dat jij niet jouw zielspad loopt. Omdat je niet in verbinding bent met jezelf. De Liefde die je bent. En onbewust blokkeert. Waardoor jouw energie niet zuiver voelt en zelfs afstotend is.

Terwijl jij je nergens van bewust bent. Je denkt zelfs dat je oprecht en eerlijk bent. Of zelfs liefdevol. Omdat je nog niet bewust bent dat je vanuit je ego kiest. En je hart nog vaak gesloten is. 

Zodat je keuzes maakt waardoor je niet je zielspad loopt. Vaak zit je nog vast in je eigen verhaal vanuit je overlevingsmechanisme en de slachtoffer- of daderdynamiek.

In elke relatie kom je vast te zitten in je ego. Want je gaat relaties aan of hebt seks om iets te krijgen. Aangezien je de leegte in jezelf, door het uit verbinding zijn, probeert op te vullen.

Een relatie op basis van Liefde betekent in verbinding met jezelf zijn en met je partner. Met de vrijheid om het eigen zielspad te lopen omdat je niets van elkaar nodig hebt.

Je voelt je vrij waardoor de Liefde kan stromen tussen elkaar. Ook tijdens de seks. Zodat je jouw zielsverlangens kunt volgen. De manier om de Liefde te uiten die je bent.


Gerelateerde artikelen

Vervullende seks of opvullende seks

Bewustzijnsniveau en waarheid over seks

Lichamelijk aspect van seks

Seksuele lusten bedwingen of uitleven

Liefde en zielsverlangens