Seksuele lusten bedwingen of uitleven

Seksuele lusten bedwingen of uitleven

Seksuele lusten

Uitleven van je seksuele lusten is niets om je voor te schamen wanneer het vanuit Liefde, plezier en verbinding is. Maar wel met een matchende partner die dit ook wil en kan.

Seksuele lusten bedwingen

Het bedwingen van je seksuele lusten is niet nodig. Ook niet als je deze niet kunt uitleven. Want je seksuele lusten zijn een gevoel wat echt gevoeld mag worden.

Met het bedwingen ervan omdat je deze niet kunt uitleven kun je niet meer voelen. Dat lijkt een oplossing, maar uiteindelijk worden deze lusten juist sterker.

Alle angsten over het uitleven van je seksuele lusten zijn niet meer nodig. Seks vanuit echte Liefde benaderen zorgt voor een bevrijdende verandering in je seksleven.

Seks is niet fout of oppervlakkig. Ookal denk je dit misschien wel doordat je zelf nog niets anders hebt mogen ervaren. Maar seks vanuit Liefde is intiem en verbindend.

De ultieme samensmelting tussen je lichaam, hart, geest en ziel met die van iemand anders. Iets wat alleen mogelijk is tijdens de seks. Wanneer Liefde de basis is.

Door de zuivere verbinding met je eigen levensenergie kan de Liefde optimaal stromen. Met een gevoel van ontspanning en levendigheid als gevolg.

Evenals tevredenheid en veiligheid. Waardoor je van elkaar kunt genieten en samen plezier maken. Zonder iets van jezelf te negeren en je de vrijheid ervaart.

Om jezelf te zijn. En je seksuele lusten te voelen, die niet fout zijn, en uit te leven. Als een uiting van de Liefde die je bent. Natuurlijk met een matchende partner.

Zodat je dezelfde seksuele lusten hebt. Hiervoor is het wel nodig dat je ook liefdevol communiceert hierover met elkaar. Zodat dit vooraf duidelijk is.

Terwijl je tijdens de seks jezelf opent voor wat wil ontstaan. Je stemt je steeds op elkaar af en bent je bewust van jezelf en je partner. Zodat je geen grens overgaat.

Je blijft tijdens de seks communiceren met elkaar. Dit kan via woorden, maar ook via lichaamstaal of oogcontact. En zelfs via elkaars energie.

Gerelateerde artikelen

Verlangens delen zonder behoeftigheid

Seksuele verlangens en schaamte gaan niet samen

Geen gezonde seks of geen seks

Onvervullend seksleven hoeft niet

Seksuele onrust in je lichaam