Eeuwige verliefdheid bestaat echt

Eeuwige verliefdheid bestaat echt

Eeuwige verliefdheid

Hou je ook zo van het verliefde gevoel? Zowel de eeuwige verliefdheid als de tijdelijke laat je de energie voelen in je lichaam, geeft je vlinders in je buik en een intense vreugdegevoel. Zodat je elke dag hebt zin in het leven. Vanuit het gevoel van verbondenheid en alles aankunnen.

En baal je als je dit verliefde gevoel weer kwijtraakt en de sleur je leven weer overneemt? Of vind je juist het verliefde gevoel vervelend? Maakt het je bang, onzeker of voelt het ongemakkelijk? Dit kan ook. Het verliefde gevoel kan niet iedereen aan.

Want het geeft je leven zoveel kleur. Dat het je kan verblinden als je niet weet hoe hiermee om te gaan. Waardoor je het verliefde gevoel blokkeert. Uit angst voor het onvoorspelbare, een afwijzing en het verlies van jezelf. Niet je ware zelf, maar je ego masker.

Deze angst kan zo groot zijn dat overgave aan een verliefdheid onmogelijk is. Echter dit verliefde gevoel is vaak afhankelijk. Het is ego gebaseerd. En gaat daarom ook weer over. Het is eigenlijk een aftreksel van de eeuwige verliefdheid.

Eeuwige verliefdheid

De eeuwige verliefdheid is je natuurlijke staat van zijn. Ofwel de onvoorwaardelijke staat van Liefde. Waardoor je hier ten aller tijde toegang tot hebt. Het is niet afhankelijk van een partner of een situatie. Het is wie je bent zonder identificatie.

Zodat je vrij bent of jezelf te zijn. En via je eigen manier van expressie te laten zien. Een pure en rauwe vorm. Niet het aangeleerde en het gepolijste. Maar de krachtige Liefde die jij bent. Vol plezier, passie en verlangens. Vanuit een open hart.

Dit is echt mogelijk. En je seksualiteit speelt hierin een grote rol. Aangezien dit de bron is van jouw levensenergie. Door je de verbinding met je eigen seksualiteit te helen, ben je in staat om je levensenergie krachtig te laten stromen.

En je de eewige verliefdheid in jezelf wakker maakt. Het is een verliefdheid op jezelf, anderen en het leven zelf. De verbinding met alles en iedereen om je heen voel je in deze staat van eeuwige verliefdheid. Dit geeft je seksleven natuurlijk ook een boost.

Gerelateerde artikelen

Gehaaste seks is orgasme gericht

Gehechtheid aan je partner (loslaten)

Is jouw hart open of gesloten?

Overleefstand seks of hartgedragen seks

Spirituele verbinding met je seksualiteit