One night stand kan veel intimiteit bevatten

One night stand kan veel intimiteit bevatten

One night stand

Een one night stand kan een geweldige ervaring zijn met veel intimiteit. Aangezien je niets te verliezen hebt. Waardoor je volledig jezelf kunt zijn, jezelf kunt laten zien en uiten. En dat is waar intimiteit omgaat.

Bij intimiteit wordt vaak gedacht dat je elkaar lang moet kennen om intimiteit te kunnen ervaren. Dat je alles van elkaar weet omdat je al veel met elkaar gedeeld hebt. Maar dit vanuit het ego gedacht.

Want vaak is er in een langdurige relatie juist een gebrek aan echte intimiteit. Intimiteit betekent dat er op het moment dat je samen bent aandacht voor elkaar is. Liefdevolle aandacht. Liefde is de zuivere energie tussen elkaar.

Om liefdevolle aandacht aan elkaar te kunnen geven hoef je geen relatie met elkaar te hebben. Tijd, aandacht en intentie is genoeg. Dit zorgt namelijk voor de intimiteit. De hoeveelheid tijd is niet van belang. Het gaat om elk moment.

Zodat in het moment sprake is van intimiteit. Waarin eerlijkheid en openheid aanwezig is. Eerlijkheid en openheid gaat altijd over het nu. Dit is de persoon die je nu bent. Hoe jij nu in het leven staat.

Wanneer je in het huidige moment een verbinding met een andere kunt maken, doet het verleden of de toekomst er namelijk niet toe. Zodat je echt kunt gaan genieten van elkaar.

Door je open te stellen voor de algehele ervaring. Zonder angst, oordeel, verwachting en spanning. En je niet hoeft te vechten tegen wat is. Maar kunt omarmen wat er wel aanwezig is.

One night stand

Een one night stand kan alles bevatten waar je seksueel naar verlangt. Dankzij de intimiteit. Hoewel dit niet met dezelfde persoon hoeft te zijn. Omdat Liefde niet afhankelijk is van een bepaald persoon.

Het is verliefd zijn op het leven in het algemeen. Maar een one night stand is natuurlijk niet met iedereen mogelijk. Er moet wel een seksuele match zijn. Zodat je dezelfde seksstijl hebt.

Gerelateerde artikelen

Seksuele lust vanuit onvoorwaardelijke Liefde

Seksuele ontmoeting kan een zielsontmoeting zijn

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksuele aandacht begint bij jezelf

Seksuele relatie met partner is veelzeggend