Vrouwelijke kracht en seksuele kracht ontdekken

Vrouwelijke kracht en seksuele kracht ontdekken

Vrouwelijke kracht

Wil jij jouw liefdes- en seksleven nieuw leven inblazen? Ontdek dan jouw vrouwelijke en seksuele kracht. Want hierdoor ga je terug naar wie je werkelijk bent.

De vrouw in jou die liefdevol en seksueel mag zijn door jezelf te zijn zoals je bent. Zodat je jezelf niet meer anders voor hoeft te doen dan je bent.

Vrouwelijke kracht

Je mannelijke energie in balans brengen door je vrouwelijke energie te omarmen in plaats van weg te duwen. Op en top jezelf te zijn in deze mannelijke wereld.

Waardoor je opvalt en gaat stralen als nooit tevoren. Een zachte, maar krachtige, aantrekkelijkheid gaat uitstralen die enorm liefdevol is.

Je gaat openstaan om te ontvangen. Door de controle los te laten in je liefdes- en seksleven zodat je vanuit Liefde kunt handelen, meer te zijn en te genieten.

En vanuit je vrouwelijke en seksuele kracht ga je de juiste partner aantrekken. Of de aantrekkingskracht weer activeren tussen jou en je partner.

Je vrouwelijkheid staat los van alle beelden die er zijn over wat vrouw-zijn is. Aangezien dit vaak vanuit de negatieve hoek belicht wordt. Net als je vrouwelijke seksualiteit.

Echter in je vrouwelijkheid en je seksualiteit zit een enorme kracht. Namelijk de kracht van plezier, passie en creatie. Ook voor mannen.

Onmisbaar voor een gelukkig (liefdes- en seks)leven. Zodra je jouw vrouwelijkheid en seksualiteit niet meer hoeft te verbergen ga je jezelf bevrijden.

Je levensenergie kan hierdoor weer krachtig stromen. Waardoor jij je energiek en mooi voelt om wie jij bent. En je gaat meer kiezen voor Liefde.

Zodat de Liefde kan stromen tussen elkaar. Want je neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen emoties. Zonder deze te negeren of te projecteren op je partner.

Waardoor jij je partner vrij kunt laten en jezelf bent door je Liefde te delen zonder afhankelijk en behoeftig te zijn naar je partner toe.

En je jouw liefdes- en seksleven gaat transformeren naar echte verbinding en diepe intimiteit. Vanuit een open lichaam, hart en geest. Vol vertrouwen.

Zodat je ziel tot uitdrukking kan komen in je relatie. Omdat onvoorwaardelijke Liefde de basis is. Met een geweldige relatie als geweldige seks als gevolg.

Gerelateerde artikelen

Mannelijke kracht en seksuele kracht ontdekken

Seksualiteit uiten op de manier die bij jou past

Vrouwelijke ontvangende energie tijdens de seks

Mannelijke uitgaande energie tijdens de seks

Voorwaardelijke liefde