Seksualiteit uiten op de manier die bij jou past

Seksualiteit uiten op de manier die bij jou past

Seksualiteit uiten

Een seksuele match is wanneer de manier waarop jij jouw seksualiteit uit, dezelfde manier is die de ander prettig vindt om te ontvangen omdat het passend is. En andersom natuurlijk. Wat jij prettig vindt om seksueel te ontvangen is de manier van uiten van de ander.

Seksualiteit uiten

Dit is vanuit je ziel. Maar je ego kan er tussen zitten omdat je angst ervaart met betrekking tot je eigen seksualiteit. Maar door jezelf niet seksueel te uiten op de manier die bij je past, ervaart je matchende partner jou niet als een match. En kan afhaken.

Je kiest in eerste instantie op basis van of je een (seksuele) match bent. En niet op basis van Liefde. Aangezien je Liefde bent en hierdoor Liefde voelt voor alles en iedereen. Als je tenminste in verbinding bent met de Liefde die je bent.

Zodat je niet afhankelijk bent van iets of iemand. Liefde zijn is dan genoeg. Natuurlijk kies je daadwerkelijk ook pas voor seks met iemand als de ander ook in verbinding met Liefde is. Met in gedachten dat het menselijk is als het ego naar boven komt.

Seks hebben met iemand die geen match is, ook al hou je van de ander, is niet in lijn met je lichaam, hart, geest en ziel. Want je kunt jezelf en je seksualiteit niet uiten zoals je zou willen. En daarom hou je jezelf in of je gaat over de grenzen van de ander.

Alleen wanneer je een seksuele match bent kan de seks echt passend zijn. Omdat dan alles van jezelf mee mag en kan doen tijdens de seks. Waardoor je levensenergie krachtig gaat stromen. Dit is de basis voor een leven vanuit verbinding met jezelf, anderen en het leven zelf. 

Met een geweldig seks- en liefdesleven als gevolg. Wat niet hoeft in te houden dat alles precies gaat zoals je wilt. Maar dat de basis onvoorwaardelijke Liefde is. En je elke ervaring als waardevol ervaart. Zodat de Liefde kan blijven stromen. In alles wat je doet en naar iedereen toe.

Gerelateerde artikelen

Seksuele aantrekkingskracht is niet oppervlakkig

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Energie voelen

Onderdrukte seksualiteit en schadelijk gedrag

Seksuele uitdagingen zijn er om aan te gaan