Vrouwelijke ontvangende energie tijdens de seks

Vrouwelijke ontvangende energie tijdens de seks

Vrouwelijke ontvangende energie

De vrouwelijke ontvangende energie is zowel in de vrouw als de man aanwezig. Deze energie is niet beter of slechter dan de mannelijke uitgaande energie. Samen vormen ze één geheel. Wat zorgt voor de heelheid in jezelf. Waardoor de energie optimaal kan stromen in jezelf en tussen elkaar tijdens de seks.

Vrouwelijke ontvangende energie

Echter deze energie kan wel overheersend aanwezig zijn. Niet alleen bij de vrouw. Ook bij de man. Wanneer de vrouwelijke ontvangende energie overheersend aanwezig is, heb je een ongezonde verbinding met je partner. Dit is voelbaar tijdens de seks. Je ervaart de seks als onbevredigend.

En je partner vaak als egoïstisch en gevoelloos. Want je voelt je een slachtoffer van je partner. Omdat je afhankelijk en behoeftig bent. Waardoor je snel gekwetst bent. Je partner heeft waarschijnlijk een overheersende mannelijke uitgaande energie. Omdat je het gemis in jezelf via je partner probeert op te vullen.

Waardoor je partner doelgericht bezig is tijdens de seks en jij je gepasseerd voelt. Niet belangrijk genoeg. Want door een gebrek aan verbinding met de mannelijke uitgaande energie kun je moeilijk voor jezelf kiezen. Zoals grenzen stellen of je seksuele verlangens uiten en volgen. Je offert jezelf op om confrontaties te vermijden.

Je durft jezelf niet te laten zien of voor jezelf op te komen. En je gaat pleasen tijdens de seks. Want je gevoelens durf je niet te uiten. Terwijl je jouw partner hier (onbewust) de schuld van geeft. Dit maakt het moeilijk om met je gevoelens om te gaan. En om actie te nemen om je seksleven te veranderen. Waardoor je seksuele voldoening en seksueel geluk gaat ervaren.

Voor een bevredigend seksleven heb je zowel een verbinding met je vrouwelijke ontvangende energie en mannelijke uitgaande energie nodig. Zodat je vanuit de heelheid in jezelf verbinding met je partner kunt maken. Je ervaart dan de eenheid in jezelf en je voelt je veilig genoeg om jezelf en je partner te vertrouwen. Zodat je je kunt overgeven aan de Liefde tijdens de seks.