Seksuele acceptatie van jezelf

Seksuele acceptatie van jezelf

Seksuele acceptatie

Seksueel geluk, plezier of voldoening ervaren is geen eindresultaat van iets buiten jezelf. Het is het gevolg van de Liefde in jezelf. Je hebt hier niets of iemand anders voor nodig. Alleen seksuele acceptatie van jezelf. Want seksueel geluk, plezier of voldoening zit al in jezelf. Het is ook geen gevolg van je gedachten. Maar van de verbinding die je met je seksualiteit hebt.

Of deze liefdevol is of niet. Je seksleven proberen op te fleuren door verschillende seks standjes te doen of andere tips en trucs zal niet werken. Want je herstelt hiermee de seksuele verbinding met jezelf niet. Seksuele acceptatie is de basis voor je seksleven. De verbinding met je seksualiteit bepaalt hoe je seksleven eruit ziet.

Seksuele acceptatie

Wanneer je jezelf niet durft te uiten uit schaamte voor je seksuele verlangens, is het moeilijk kiezen voor wat seksueel bij je past. En je genoegen neemt met een niet matchende partner of saaie seks. Met als gevolg dat je seksuele energie ofwel levensenergie niet optimaal kan stromen. Door een gebrek aan seksuele acceptatie van jezelf.

Want je seksualiteit is de bron van je levensenergie. Je seksualiteit als afgescheiden zien van jezelf door het te veroordelen of te negeren blokkeert je levensenergie. Seksueel geluk, plezier en voldoening is dan niet mogelijk. En dit heeft invloed op je gehele leven. Niet alleen je seksleven.

Wanneer je het belang van een gezonde seksualiteit over het hoofd ziet, zit je vaak vooral in je hoofd. Je ideeën over seks zijn dan niet in lijn met Liefde. En je kunt hierdoor niet goed voelen wat jouw eigen waarheid is. Je doet wat je denkt dat goed is. Terwijl wat echt goed voor je is, voelbaar is in je hart.

En niet ontstaat vanuit je hoofd. Want daar is seksueel geluk, plezier en voldoening niet te vinden. Door jezelf seksueel te accepteren en je te openen voor je seksualiteit, kun je jezelf zijn en uiten. Waardoor intieme en verbindende seks mogelijk is. Aangezien het voorbij je ego gaat. Zodat seks pure Liefde is.

Gerelateerde artikelen

Emotionele drama’s blokkeren je seksualiteit

Liefde heelt alles

Seksuele ontwikkeling of ont-wikkeling

Seksuele waarheid is altijd persoonlijk

Seksuele taboes doorbreken doe je vanuit je hart