Mannelijke uitgaande energie tijdens de seks

Mannelijke uitgaande energie tijdens de seks

Vrouwelijke ontvangende energie

De mannelijke uitgaande energie is niet alleen in de man aanwezig. Het is ook in de vrouw aanwezig. Deze energie is niet goed of fout. Wel kan de mannelijke uitgaande energie overheersend aanwezig zijn. Dit kan zowel bij de man als vrouw het geval zijn. Wanneer dit het geval is, ontstaat er een disbalans. Ook tijdens de seks.

Een disbalans in zowel jezelf als tussen elkaar. Waardoor de seks geen voldoening geeft. En je geen echte intitmiteit ervaart tijdens de seks. Omdat je minder in verbinding bent met de vrouwelijke ontvangende energie in jezelf. En dit heb je net zo hard nodig om in balans te zijn en seksueel geluk te ervaren.

Mannelijke uitgaande energie

Wanneer je voornamelijk vanuit de mannelijke uitgaande energie seks hebt is dit eenzijdig. Want vanuit deze energie ben je veel op de buitenwereld gericht. Het behalen van bepaalde resultaten. Zoals een orgasme bijvoorbeeld. Of je kunt erg dominant zijn tijdens de seks vanuit controledrang. Zodat je niet met jezelf geconfronteerd wordt.

Want zodra deze energie overheersend aanwezig is, ontstaat behoeftigheid en afhankelijkheid. Je hebt iets buiten jezelf nodig om je goed te voelen. Want je mist iets in jezelf. Namelijk de verbinding met de vrouwelijke ontvangende energie in jezelf. En omdat je hier minder mee in verbinding bent, is wat je krijgt nooit genoeg.

Je blijft een tekort in je seksleven ervaren. Want de overheersende mannelijke uitgaande energie kan niet ontvangen. Wat je krijgt is niets meer dan een behaald resultaat. Goed voor je ego. Maar niet voedend voor je ziel. Je blijft steeds iets nieuws of juist hetzelfde najagen. Zonder dat je seksuele voldoening en seksueel geluk ervaart.

Wanneer je in verbinding bent met de vrouwelijke ontvangende energie en de mannelijke uitgaande energie kan tijdens de seks de Liefde stromen in jezelf en tussen elkaar. Je hart staat dan open voor jezelf en de ander. En je kunt je uiten vanuit je hart. Waardoor je volledig jezelf durft te laten zien en je kunt genieten van de seks zonder iets na te streven. Door in het moment te zijn.

Gerelateerde artikelen

Dominant of onderdanig seksueel gedrag

Seksueel afstemmen op jezelf

Vrouwelijke kracht en seksuele energie

Seksuele misverstanden in je relatie

Heilige seksualiteit en de goddelijke heelheid