Heilige seksualiteit en de goddelijke heelheid

Heilige seksualiteit en de goddelijke heelheid

Heilige seksualiteit

Door te beseffen dat je al heel en compleet bent, zodat je geen partner nodig hebt om je heel en compleet (ofwel geliefd) te voelen, geeft dit ruimte om de goddelijkheid in jezelf te ervaren. En deze goddelijkheid omvat ook jouw seksualiteit. De goddelijke verbinding met jezelf waardoor heilige seksualiteit kan ontstaan.

Seksualiteit gebruiken om de heelheid in jezelf te ervaren via een ander is je eigen goddelijkheid niet zien. Waardoor je elkaars goddelijkheid niet kunt ervaren. Want de basis is dan vanuit een tekort in jezelf. En je de goddelijke Liefde die je bent niet kunt delen met de ander. Hiervoor moet je namelijk de heelheid in jezelf kunnen ervaren.

Heilige seksualiteit

Liefde is de basis. De Liefde die je bent. Want je hebt dan niets van de ander nodig. Zodat je jouw seksualiteit als heilig kan zien. Als goddelijk. Zodat je bewust kiest met wie je jouw seksualiteit deelt en je niet afhankelijk bent van de ander. Waardoor je jouw seksualiteit te kort doet. Jezelf te kort doen kan op verschillende manieren.

Door seks te hebben terwijl de ander geen match is en de seksuele energie ofwel jouw levensenergie niet optimaal kan stromen. Of doordat er geen sprake is van gelijkwaardigheid of respect. Maar het kan ook zijn dat er (veel) angsten, oordelen of verwachtingen tijdens de seks zijn. Zodat je niet de goddelijkheid van je seksualiteit kunt ervaren.

Heilige seksualiteit ontstaat door het samenbrengen van de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf tot de goddelijke heelheid in jezelf. Zodat je de goddelijke verbinding met jouw seksualiteit herstelt. En je in staat bent om elkaars heilige seksualiteit te kunnen eren. Geen geweld, misbruik of manipulatie.

Of een vorm van afhankelijkheid of behoeftigheid. Alleen maar liefdevolle seks vanuit de goddelijke heelheid in jezelf. Omdat je een echte match bent en de seksuele energie hierdoor optimaal kan stromen. En je volledig jezelf kunt zijn en uiten. De goddelijke expressie van je ware zelf. Waardoor je echt samen kunt smelten tijdens de seks vanuit Liefde.

Gerelateerde artikelen

Seksualiteit als krachtbron of als kracht demper

Seksualiteit negeren is tegen je eigen natuur ingaan

Seksuele match is op basis van de energie van de ziel

Overleefstand seks of hartgedragen seks

Seks en aantrekkingskracht tussen zielen is pure Liefde