Relatie vanuit je ziel

Relatie vanuit je ziel

Relatie vanuit je ziel

Een relatie vanuit je ziel aangaan is niet met iedereen mogelijk. Eigenlijk komen er maar enkele personen voor in aanmerking. De ander is een zielsmatch en is in staat om de Liefde te laten stromen. Ofwel in staat om ook vanuit de ziel te leven.

Je voelt steeds zuiverder of iemand in staat is om lief te hebben. Of dat het ego er nog tussenstaat. Ook al is er een zielsmatch. Want de energie van ieder op zich heeft invloed op de relatie. Dus allebei ben je verantwoordelijk voor je eigen deel en de relatie.

Relatie vanuit je ziel

Eenzijdige Liefde kan geen enkele relatie in stand houden. De ander moet hiertoe ook in staat zijn. En ervoor willen gaan vanuit Liefde. Echter jezelf committeren aan de onvoorwaardelijke Liefde is niet alleen voor jezelf of je partner. Maar voor het grotere geheel.

Het is zelfs egoïstisch en liefdeloos om jezelf niet te commiteren aan de Liefde. Omdat je dan niet de verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen energie als jouw deel van de relatie. En je jouw invloed hiermee ontkent. Terwijl je verbonden bent op zielsniveau. 

Elke relatie gaat tenslotte om de verbinding tussen elkaar. Dit is het enige belangrijke. Want dit is de basis. Zonder deze basis van wederzijdse Liefde zal de relatie een gevecht met jezelf en je partner worden. Omdat je niet in verbinding bent met het hogere.

Want committeren aan de Liefde is eigenlijk het eren van God. Dit is niet alleen een God buiten jezelf. Maar de God in jezelf en in anderen. God eren is het hogere doel. En van daaruit kun je God dienen. Als een dienaar van de Liefde. Om de Liefde te verspreiden die je werkelijk bent.

Gerelateerde artikelen

Passende partner herkennen

Seksuele onwetendheid

Hart openen voor je partner

Aantrekkingskracht en verbinding

Voelen en in verbinding blijven