Seksuele onwetendheid

Seksuele onwetendheid

Seksuele onwetendheid

Onwetendheid zorgt er altijd voor dat je niet passende keuzes kunt maken voor jezelf. Dit geldt ook voor seksuele onwetendheid en de keuzes die je maakt met betrekking tot je seksleven.

Seksuele onwetendheid

Het gaat niet zozeer alleen over iets niet weten vanuit je hoofd. Onwetendheid is vooral het niet kunnen voelen van jouw eigen waarheid. Waardoor seksuele onwetendheid veelvuldig voorkomt.

En dit heeft een grote invloed op je seksleven. Maar ook op de rest van je leven. Aangezien je seksualiteit met alles in jouw lichaam en jouw leven verbonden is. Vanwege de levensenergie.

Want jouw seksualiteit is hier de bron van. Deze seksuele onwetendheid kan verminderen wanneer je gaat luisteren naar je ziel. Je ziel heeft beschikking tot alle waarheden in de wereld.

Hoe zuiverder jouw verbinding met je ziel is, hoe zuiverder je vanuit je eigen waarheid kan leven. Jouw eigen waarheid is voelbaar via je hele lichaam. Waardoor je niet meer onwetend hoeft te zijn. 

Zodat je kunt kiezen voor wat bij jou past. En je jouw eigen weg vanuit je hart kunt lopen. Echter dan pas begint het pad van de Liefde. Met vele uitdagingen om je ego te doorzien en je identificatie ermee.

Trauma te verwerken. En vastzittende energie weer te laten stromen. Waardoor alles naar boven komt wat je diep weggestopt hebt in jezelf. Om jezelf en je eigen seksualiteit te helen vanuit Liefde.

Van seksuele onwetendheid naar je eigen waarheid geeft je de mogelijkheid om geweldige seks te ervaren. Niet de oppervlakkige en puur lichamelijk gerichte seks. Maar de intieme en verbindende.

Durf jij dat aan? Jezelf helemaal te laten zien en de ander helemaal willen zien vanuit Liefde. Echte verbinding aangaan. Waarbij je gevoel centraal, je innerlijke weten centraal staat. 

Zodat je lichaam, hart, geest en ziel mee kan doen. Waardoor je helemaal jezelf kan zijn en uiten. Vrijelijk bewegen en de Liefde volgen. Natuurlijk met een matchende partner op basis van de ziel.

Gerelateerde artikelen

Seksuele verwarring door onbewustheid

Seksuele bewustwordingsreis

Bewustzijnsniveau en waarheid over seks

Luisteren naar je seksualiteit

Seksualiteit blokkeren heeft gevolgen