Speelkamer of sekskamer creëren

Speelkamer of sekskamer creëren

Speelkamer of sekskamer

Een fijne en veilige plek om seks te hebben is van belang. Je slaapkamer, woonkamer of zelfs de auto kan deze plek zijn. Maar een speelkamer of sekskamer geeft een hoop extra. En met wat aanpassingen kun je elke kamer tijdelijk veranderen in zo’n kamer.

Van belang is dat je je helemaal ontspannen en veilig voelt. En de sfeer optimaal is. Deze sfeer creëer je zelf. Op je eigen unieke manier. Je kunt voor romantisch en ingetogen gaan. Of juist voor meer expressie en uitbundigheid. Net waar je zin in hebt.

Speelkamer of sekskamer

Je past hierdoor je speelkamer of sekskamer aan aan jouw verlangens. Waardoor je heerlijk kunt genieten van jezelf of van elkaar. Het creëren van deze kamer is al een spel op zich. Accesoires kiezen, eventuele seksspeeltjes klaarleggen of zelfs een seksschommel ophangen.

Laat je creaitiviteit stromen. Niets is te gek. Door dit samen met je partner te doen, stel je je open voor elkaar. Waardoor jullie je kunnen afstemmen op elkaar. Zowel energetisch als door in gesprek te gaan. Waardoor verbinding en intimiteit ontstaat.

Deze verbinding en intimiteit wordt versterkt door openheid en eerlijkheid. Je verlangens uiten voelt vaak kwetsbaar. Maar het is zo belangrijk om je op elkaar af te stemmen. Zodat je elkaars gelijken bent. En niet de één alles bepaalt en de ander niet mee beslist.

Dit is een echt samenzijn. Tijd voor elkaar. Je hele lichaam mag dan eindelijk ook meedoen. Want de speelkamer of sekskamer biedt geen afleiding. Waardoor je optimaal elkaars aandacht hebt en van de Liefde tussen elkaar kunt genieten.

Op een manier die bij beiden past als je een match bent. Een seksuele match zijn is altijd van belang. Omdat jullie dan beiden helemaal  jezelf kunnen zijn en uiten. Zonder angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen die er tussen staan.

Zodat de seksuele Liefde optimaal kan stromen. Ofwel je levensenergie. Omdat je beiden afwisselend in de gevende en ontvangende energie kunt zijn. Voor geweldige seks die je lichaam, hart, geest en ziel laat samensmelten.

Gerelateerde artikelen

Seksuele match is op basis van de energie van de ziel

Geilheid is heel natuurlijk

Aantrekkingskracht, zielsverbinding en seksualiteit

Geen geweldig seksleven ervaren

Kwetsbaar durven zijn geeft je vrijheid