Leven vanuit de verbinding met je ziel

Leven vanuit de verbinding met je ziel

Leven vanuit je ziel

Door te leven vanuit de verbinding met je ziel ontdek je dat je de aardse gehechtheden steeds makkelijker kunt loslaten. Hierdoor ontstaat er een diepe vrede in jezelf. Zonder dat je afstandelijk of afgesloten bent van je hart. Je hart is juist vol Liefde.

En staat open om te ontvangen als te delen. Los van wat er verwacht wordt. Dit geeft je de vrijheid om te kiezen voor Liefde. Zelfs wanneer het niet uitkomt voor je eigen ego of die van de ander. Je laat je niet tegenhouden om je Liefde te delen.

Je voelt wanneer je jezelf wilt inhouden en je smoesjes bedenkt om afstand te houden. Omdat je denkt dat de ander hier niet op zit te wachten. En jij jezelf te veel vindt. Terwijl je jouw Liefde nooit teveel kunt delen wanneer dit oprecht en recht vanuit je hart komt.

Je deelt namelijk niet jouw Liefde om iets te krijgen. Maar omdat je Liefde bent en dit wilt uiten. Wanneer iemand bang is voor jouw Liefde, kan er sprake zijn van angst voor alle bijbehorende verwachtingen. Omdat diegene niet weet of voelt wat echte Liefde is.

En diegene de Liefde in zichzelf nog niet gevoeld heeft, waardoor diegene weet en voelt dat pure Liefde bestaat en zonder verwachtingen en verplichtingen is. Dat Liefde juist vrijheid betekent. Omdat Liefde altijd onvoorwaardelijk is.

Leven vanuit je ziel

Het delen van de Liefde die je bent is een natuurlijk verlangen van je ziel. Net zoals je seksuele verlangens gaan over het delen van deze Liefde. Door je hieraan over te geven zal je seks- als liefdesleven voor voldoening en vervulling zorgen.

Gerelateerde artikelen

Vaste of vrije relatie

Trouw zijn aan jezelf

Confrontatie met jezelf

Bewust gedragspatronen veranderen

Gevangenis van “Liefde”