Best mogelijke seks?

Best mogelijke seks?

Best mogelijke seks

Bestaat de best mogelijke seks wel? Of heb je altijd de best mogelijke seks? En als deze seks niet de seks is die je lekker, plezierig of fijn vindt. Wat dan? Kun je dit dan veranderen in wel lekker, plezierig en fijn? Of moet je het hier maar mee doen?

Best mogelijke seks

De best mogelijke seks is waartoe jij op een bepaald moment in staat bent. Dit is afhankelijk van de manier waarop jij met je eigen seksualiteit omgaat. En is te ont-wikkelen. Hierdoor kan de seks veranderen in iets wat wel bij je past.

Zodat de seks wel lekker, plezierig en fijn is. Omdat je de manier waarop je met je eigen seksualiteit omgaat kunt veranderen. Waardoor je ook kiest voor een matchende partner. Want dit is wel een belangrijke voorwaarde.

Al gaat dit niet van de een op andere dag. Om jezelf seksueel te ont-wikkelen mag je naar jezelf kijken. Naar je angsten, oordelen, verwachten en voelen wat het met je doet. Zodat je bewust gaat worden van je eigen beperkingen.

En je vanuit Liefde kunt gaat helen en dit loslaten. De best mogelijke seks wordt dan een reis naar jezelf. Steeds weer vrijer jezelf zijn tijdens de seks. Zonder iets na te streven. Zodat je gaat voelen wat bij je past en hiervoor ook gaat kiezen.

Je kunt hierdoor jezelf zijn en uiten tijdens de seks. Waardoor de best mogelijke seks ook echt geweldige seks is. Als ook intiem en verbindend. Omdat de verbinding met je eigen seksualiteit de basis is voor de seks die je hebt.

Gerelateerde artikelen

Seks- en relatieproblemen oplossen

Vrouwelijke seksualiteit ontvangen

Mannelijke seksualiteit ontvangen

Controle loslaten tijdens de seks

Gehechtheid aan je partner (loslaten)