Controle loslaten tijdens de seks

Controle loslaten tijdens de seks

Controle loslaten

Durf jij het al? De controle loslaten tijdens de seks. Door jezelf over te geven aan de Liefde. Niet vanuit slachtofferschap. Maar vanuit je eigen kracht. Dit klinkt misschien tegenstrijdig. Omdat kracht vaak geassocieerd wordt met controle.

Echter hoe krachtig is het niet om Liefde toe te laten in je leven, je relatie en tijdens de seks. Degene die de Liefde ervaren hebben, weten wat een kracht dit bevat. Het voelt veel krachtiger dan de controle proberen te houden vanuit angst.

Controle loslaten

Wanneer je tijdens de seks kunt vertrouwen op de Liefde, staat je hart open voor jezelf en je partner. Waardoor je in het huidige moment kunt zijn. Los van je ego, het verleden en de toekomst. Je hoeft niets te vermijden, na te jagen of anders te zijn.

Je volgt op dat moment je hart. Je voelt alles en bent in verbinding met jezelf, je lichaam en je seksualiteit. Alsook met je partner. Deze verbinding vormt de basis voor de seks. Waardoor de seks met elkaar intiem en verbindend is.

De controle loslaten tijdens de seks betekent niet dat je over je grenzen gaat. Aangezien Liefde de basis is, kies je wat bij je past. Wil je iets niet dan hoeft dat niet. Dit is geen controle vanuit angst. Maar een liefdevolle actie naar jezelf toe.

En naar je partner toe. Want wanneer jij iets doet wat je niet wilt omdat het niet in lijn is met de Liefde die je bent, kan de Liefde niet stromen. En seks is juist een mooie manier om de Liefde te laten stromen tussen elkaar.

Maar als je afhankelijk en behoeftig bent, wil je graag controle over de situatie en je partner. Het gaat dan niet om de Liefde. Maar om het krijgen van iets. Door je wonden te helen, zal je in staat zijn om de controle los te laten tijdens de seks.

Waardoor de seks precies is zoals bij je past. Natuurlijk heb je hier wel een matchende partner voor nodig. Zodat je partner ook vanuit Liefde seks heeft en kiest voor wat passend is. Deze match zorgt voor een gelukkig en geweldig seksleven.

Gerelateerde artikelen

Trouw zijn aan jezelf

Seksuele macht versus seksuele kracht

Voordelen van liefdevolle seks

Seksuele onbereikbaarheid ervaren

Gehechtheid aan je partner (loslaten)