Yoni kracht is een geschenk

Yoni kracht is een geschenk

Yoni kracht

In verbinding zijn met jouw yoni kracht is meestal niet vanzelfsprekend. Doordat je yoni vaak niet de aandacht krijgt die ze nodig heeft om open en ontspannen te zijn.

Echter jouw yoni is krachtig wanneer je haar met Liefde behandelt. Deze kracht draagt bij aan jouw levenskracht. Want jouw seksualiteit is hier de bron van.

En jouw yoni is hier een onmisbaar onderdeel van. Je kunt niet je seksualiteit volledig accepteren en je yoni negeren. Jouw yoni is de fysieke vorm ervan.

De fysieke vorm van jouw yoni is uniek. Door haar af te wijzen om haar uiterlijk blokkeer je de levenskracht in jezelf. Want je yoni wordt niet werkelijk gezien of gevoeld.

Yoni kracht

Yoni kracht gaat over echt ontvangen. Het ontvangen van de Liefde. Zodat je in staat bent om te ontvangen vanuit overgave. Dit wordt vaak niet gezien als een kracht.

En wordt hierdoor ook vaak ondergewaardeerd. Ontvangen of overgave is echter geen zwakte. Het zijn eigenschappen van de vrouwelijke energie.

Dankzij deze eigenschappen kun je echt aanwezig zijn en dankbaar. En dit is een enorme kracht. Want hierdoor open je jezelf voor anderen en het leven.

Tevens geeft dit jezelf en je eventuele partner een groot geschenk. Omdat alleen dan echte verbinding en diepe intimiteit mogelijk is. Vanuit Liefde.

Jouw yoni is verbonden met je eigen vrouwelijke kracht en energie. Deze kracht en energie is noodzakelijk om je heel en compleet te voelen.

En dit vergt moed en vertrouwen. Omdat het mannelijke nog sterk aanwezig en overheersend is. Maar door jouw yoni kracht te omarmen kan er verandering ontstaan.

Gerelateerde artikelen

Yoni massage en seksuele heling

Yoni wijsheid is het voelen waard

Allerbeste seksleven creëren is niet egoïstisch

Yoni Liefde voor meer verbinding

Naakt lichaam is geen roep om seks