Flow ervaren in je seksleven

Flow ervaren in je seksleven

Flow ervaren

Flow ervaren zou niets bijzonders moeten zijn. Toch is dit niet vaak het geval. En de flow blokkeren is wel heel normaal. En al helemaal in je seksleven door alle taboes die er nog op rusten. Echter flow ervaren in je seksleven is natuurlijk.

Maar doordat je van je eigen natuur en de natuur om je heen verwijderd bent, voelt seks niet meer natuurlijk. En is flow ervaren in je seksleven bijna onmogelijk geworden. Met alle gevolgen van dien voor je algehele gezondheid.

Wanneer je jouw seksleven zonder flow ervaart, mag jij jouw blokkades gaan helen. Tenminste als jij eraan toe bent en zelf de verantwoordelijkheid kunt dragen. Anders is heling niet mogelijk. En kom je nog meer vast te zitten.

Flow ervaren

Flow is het laten stromen van het leven ofwel de levensenergie door jou heen. Alles wat je ziet, hoort, ruikt, proeft en voelt zonder angsten, oordelen en verwachtingen er laten zijn. Geen weerstand tegen wat is, maar aanvaarding.

Het allermoeilijkste wat er is. Maar wel het meest natuurlijke. Flow in je seksleven ervaren ontstaat vanuit je natuurlijke staat van zijn ofwel de Liefde. Maar elke keer wanneer je denken het overneemt, blokkeer je de natuurlijke flow.

Angst speelt hierin een grote rol. De angst om het verkeerd te doen en niet goed genoeg te zijn. Echter vanuit Liefde is dit niet mogelijk. Want er is dan geen sprake van behoeftigheid en afhankelijkheid, maar van zuivere bewegingen.

Die vanuit flow ontstaan. Een seksleven vanuit flow is op basis van Liefde. Je volgt je eigen waarheid over hoe jij jouw Liefde tot uiting kunt brengen. Je dwingt niets af en hoeft je niet te bewijzen. Want je voelt je vrij, heel en compleet.

Tijdens de seks speelt je persoonlijkheid geen rol. Je voelt je één met alles. Beweegt moeiteloos in het oneindige gevoel van Liefde. En laat ontstaan wat er wil ontstaan. Terwijl je de Liefde die je bent uit op je eigen en unieke manier.

Gerelateerde artikelen

Natuurlijke staat van zijn

Voelen en in verbinding blijven

Ego masker van jezelf en je partner doorzien

Seksprestaties verbeteren

Simpel seksleven is niet eenvoudig