Seksprestaties verbeteren

Seksprestaties verbeteren

Seksprestaties verbeteren

Wil je echt je seksprestaties verbeteren of wil je je verbonden voelen met je eigen lichaam tijdens de seks en met die van je partner. Zodat je seksuele voldoening en geluk ervaart. Dit is namelijk niet afhankelijk van het verbeteren van je seksprestaties.

Seksprestaties verbeteren

Seksprestaties verbeteren is leuk voor je ego. Zodat je je goed genoeg voelt over jezelf. Want wie wilt nu slecht in seks zijn? Echter goed in seks zijn, gaat voornamelijk over de verbinding tussen elkaar. En niet zozeer over wat je allemaal kunt tijdens de seks.

En hoewel het geen kwaad kan om hier aandacht aan te besteden, wordt wanneer je hier alleen mee bezig bent voorbij gegaan aan waar het werkelijk omgaat. Niet je ego voeden, maar je lichaam en emoties voelen tijdens de seks vanuit Liefde.

Want door te voelen, echt te voelen, kom je in verbinding met jezelf. Je gaat hierdoor je lichaam en emoties niet meer uit de weg. Waardoor je ook je seksuele gevoelens en emoties kunt delen met je partner. Zodat je echt intiem kunt zijn met elkaar.

Niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel als geestelijk en spiritueel tijdens de seks. Je seksprestaties verbeteren is vooral gericht op het lichamelijke. De resultaten tijdens de seks. Terwijl dit de seks juist beperkt tot iets oppervlakkigs.

Wanneer je jouw seksuele gevoelens en emoties niet durft te voelen en te delen, blokkeer je jouw levensenergie. Dit betekent niet dat je jouw gevoelens en emoties altijd maar moet delen met woorden. Het toestaan en voelen in het huidige moment is genoeg.

Zowel door jou als je partner. Het heel en compleet zijn is dan de basis van wat je doet tijdens de seks. Zodat er flow ontstaat en je niet bezig bent met je seksprestaties of het verbeteren ervan. Want vanuit flow is de seks vrij en liefdevol. Vanuit je ego niet.

En je seksprestaties verbeteren automatisch wanneer je in verbinding bent met je eigen lichaam, je seksuele gevoelens en je emoties. Doordat je levensenergie krachtiger stroomt, je beter voelt wat bij je past en hiervoor kiest vanuit Liefde.

Gerelateerde artikelen

Emotioneel of seksueel behoeftige partner

Volledig naakt zijn

Natuurlijke staat van zijn

Seksuele lusten bedwingen of uitleven

Simpel seksleven is niet eenvoudig