Ego masker van jezelf en je partner doorzien

Ego masker van jezelf en je partner doorzien

Ego masker

Wanneer je in staat bent om door het ego masker van jezelf en je partner heen te kijken, kun je een verbinding aangaan vanuit Liefde. Want een verbinding aangaan op basis van een ego masker is vooral vanuit angst en gehechtheid.

Ego masker

Aangezien het ego masker een beschermingsmechanisme is. En door dit ego masker zeg en doe je dingen niet die vanuit Liefde heel natuurlijk zijn. Maar vanuit je ego zit er vaak een oordeel op. Waardoor je jouw Liefde inhoudt.

Het ego masker van jezelf en je partner doorzien helpt je om vanuit Liefde in verbinding te blijven. Zonder identificatie met je eigen angst en gehechtheid. Waardoor je partner vrij is om zichzelf te zijn en uiten op de eigen manier. 

En om ook in Liefde te blijven naar jou toe. Natuurlijk lukt dit niet altijd. Maar dan is het juist belangrijk om het ego masker van je jezelf en je partner te doorzien. Zodat je niet vast blijft zitten in de door jezelf gecreëerde verhalen.

Omdat je je identificeert met je gewonde ego en je eigen bedachte drama. Terwijl er vaak niet echt iets aan de hand is. Maar er sprake is van een projectie of een trigger. Waardoor er niet vanuit Liefde gesproken of gehandeld is.

Het verhaal zelf is eigenlijk ook niet belangrijk want zodra je er doorheen kan kijken, kun je de Liefde in jezelf voelen. Echt verbinding maken en intiem zijn. Wat dus niet over de persoonlijkheid gaat. En voorbij het ego gaat. Vanuit flow.

Je laat de Liefde stromen. Alles mag er zijn. Zelfs de ego maskers. Want je hoeft niets persoonlijk te nemen. Je hoeft alleen maar bewust te zijn van je eigen ego masker en die van je partner. En dat het een deel probeert te beschermen.

Zodat er geen drama of ruzie hoeft te ontstaan. Aangezien er geen sprake is van een dader en een slachtoffer. Maar van ego maskers die vanuit angst en gehechtheid praten of handelen. Dit helpt je om jezelf te helen en te bevrijden.

Want je laat hierdoor je angsten, verwachtingen en oordelen los. Waardoor je relatie steeds vrijer en natuurlijker wordt. Waarin Liefde de basis is. Zodat je echt kunt kiezen voor wat bij jou past. En je een geweldig seks- als liefdesleven ervaart.

Gerelateerde artikelen

Seksprestaties verbeteren

Emotioneel of seksueel behoeftige partner

Verliefdheid, drama en het ego

Natuurlijke staat van zijn

Verlangens volgen is liefdevol