Terug naar de basis van je eigen natuur

Terug naar de basis van je eigen natuur

Terug naar de basis

Terug naar de basis van je eigen natuur is noodzakelijk wanneer je naar een seks- en liefdesleven vanuit Liefde en verbinding verlangt. En je geen intimiteit ervaart.

Dit vind je namelijk niet bij je partner wanneer je dit niet in jezelf geopend hebt. Ook al lijkt het gebrek aan Liefde, verbinding en intimiteit door je partner te komen.

Je partner is geen probleem wat gefixt moet worden. Je kunt je partner wel als probleem zien, maar in wezen is je partner een afspiegeling van jouw binnenwereld.

Soms vol angst, oordeel en verwachting. Wanneer je echter terug naar de basis van je eigen natuur gaat, hoef je niet meer krampachtig vast te houden aan je partner.

Terug naar de basis

De maakbaarheid van je seks- en liefdesleven zit niet in de controle die je kunt uitoefenen op je partner. Maar juist door het loslaten van je weerstand tegen je partner. 

In je binnenwereld is alles aanwezig. Ook de rust en vrede die je zoekt bij je partner. Of het geluk, de Liefde en noem maar op. Je hoeft er niet naar te zoeken. Het is er al. Altijd.

Door terug te gaan naar de basis van je eigen natuur kom je ermee in verbinding. En met alles wat zich in jou afspeelt. Door te gaan voelen, laat je de controle los en laat je jezelf vrij. 

Waardoor je uit de overleefstand kunt stappen die gericht is op het ik. En je passie en plezier, je verlangens en creativiteit tot leven komen. Dankzij jouw seksualiteit.

Seksualiteit

Aangezien je seksualiteit deel is van je eigen natuur. Niet alleen voor de voortplanting. Maar voor het laten stromen van jouw levensenergie. Wat jou in leven houdt. En meer.

Want je gaat je richten op wij in plaats van ik wanneer je niet meer hoeft te overleven in de buitenwereld. Omdat in jouw binnenwereld Liefde de basis is geworden.

Controle, manipulatie en geweld is niet meer nodig om iets van je partner te krijgen. Je seks- en liefdesleven is een speeltuin geworden. Waarin jij als je partner vrij zijn.

Gerelateerde artikelen

Preutsheid, seks en God

Seksualiteit vieren mag echt

Natuurlijke staat van zijn

Hunkering naar intieme en verbindende seks

Seksuele onwetendheid