Migraine, seksuele energie en in gevecht zijn

Migraine, seksuele energie en in gevecht zijn

Migraine

Migraine is vaak een gevolg van het ervaren van seksuele angsten. Ofwel het in gevecht zijn met de levensstroom. Je seksuele energie stroomt hierdoor niet optimaal. Je leeft teveel vanuit je hoofd. Waardoor je ego de kans grijpt om controle te nemen over je seksleven. 

Controle willen zorgt voor regels en voorwaarden. Maar dit beperkt je seksuele vrijheid en die van de ander. Liefde speelt dan geen rol. Wel angst. Echter je seksleven en je partner laten je zien wat je nodig hebt vanuit je ziel. Niet wat je wilt vanuit het ego. Je ego wilt controle. Je ziel wilt vrij zijn.

Migraine

Wanneer je je seksleven zodanig onder controle probeert te krijgen kan er migraine ontstaan. Je leeft vanuit angst. Angst dat je tekort komt. Echter je komt niets te kort want je bent heel en compleet. Je ervaart alleen een tekort omdat je hier bang voor bent en ervan overtuigd bent dat je iets tekort komt.

Waardoor je iets buiten jezelf probeert te vinden. Wat niet mogelijk is. Je geeft hierdoor de verantwoordelijkheid uit handen. Met vaak je partner als dader of schuldige als gevolg. Maar je vecht tegen de levensstroom. Tegen wat er is en zichtbaar is in je seksleven via je partner.

Die niets anders dan Liefde is. En net als jij seksuele verbinding wilt ervaren, een geweldig seksleven en seksueel zichzelf wilt zijn. Maar vastzit in de eigen seksuele angsten, oordelen, verwachtingen en/spanningen waardoor het onmogelijk lijkt.

Overgave is het tegenovergestelde van controle. Het is niet hetzelfde als slachtoffer zijn. Het is openstaan voor wat er is. Wat het ook is. En dankbaar zijn voor de seksuele ervaring of wat je partner je laat zien. Zodat jij er van kan genieten of jij inziet dat jij jezelf mag gaan helen.

Gerelateerde artikelen

Liefde, vertrouwen en overgave tijdens de seks

Seksuele overgave begint met zelfvertrouwen

Optimaal van seks genieten zonder voorwaarden

Menstruatieklachten als gevolg van je gewonde seksuele zelf

Angst voor seksuele intimiteit