Menstruatie klachten als gevolg van je gewonde seksuele zelf

Menstruatie klachten als gevolg van je gewonde seksuele zelf

Menstruatie klachten

Menstruatie klachten zijn veel voorkomend, maar eigenlijk is het niet normaal. Hoewel het wel vaak zo ervaren wordt. Het hoort er nu eenmaal bij, is wat vaak gedacht wordt. Maar dat is helemaal niet zo. Een gezond lichaam is in balans en vertoont dan geen klachten. Klachten zijn de signalen van het lichaam dat het uit balans is.

Wanneer je last hebt van steeds terugkerende menstruatie klachten dan is een pijnstiller geen echte oplossing. De oorzaak van je klachten wordt hiermee niet weggenomen en blijft dus bestaan. Waardoor deze klachten maandelijks weer terugkomen. Gelukkig kun je hier zelf wat aan doen.

Menstruatie klachten

Leer te luisteren naar de klachten en ga aan het werk met jezelf. Je menstruatie klachten staan vaak voor een gebrek aan het vermogen om los te laten. Naast het feit dat je een onbevrucht eitje loslaat, staat het ook voor het loslaten in het algemeen. Je baarmoeder zorgt voor nieuw leven. Zowel letterlijk als figuurlijk.

En om iets nieuws te kunnen creëren, moet je eerst het oude loslaten. Er moet ruimte vrij gemaakt worden vanuit een liefdevolle intentie. Zodat je niet steeds hetzelfde herhaald in je leven. Zodra je gaat loslaten, zullen je menstruatie klachten verminderen of zelfs helemaal weggaan.

Je baarmoeder staat in verbinding met je gewonde of gezonde seksuele zelf. Heb je een gezond seksueel zelf dan is je baarmoeder vol zuivere ofwel liefdevolle energie. Is dit niet het geval dan is je baarmoeder energetisch onzuiver. Deze onzuivere energie veroorzaakt allemaal klachten.

Want je baarmoeder is een onmisbaar onderdeel van je seksualiteit. Heb je geen zuivere seksuele verbinding met jezelf dan heeft dit invloed op je baarmoeder en dus ook of je wel of geen klachten hebt. Door je eigen seksualiteit volledig te accepteren, en je oordelen erover los te laten, stop je het gevecht.

Seksualiteit

Zodra je in gevecht bent met je eigen seksualiteit, houdt je vast aan overtuigingen die niet uit Liefde zijn. Maar juist vanuit angst. En angst zet je lichaam onder spanning en verkrampt. De energie kan dan niet optimaal stromen en dit voel je in je buik of rug of hoofd. Of allemaal tegelijkertijd.

Door je lichaam te ontspannen en je aandacht op je ademhaling te richten zul je beginnen met jezelf gaan helen. Daarnaast is het belangrijk om te gaan loslaten door angst te vervangen door Liefde. Want alleen dan kun je de energie transformeren. Waardoor je baarmoeder in balans komt en menstruatie klachten zo goed als verdwijnen.

Gerelateerde artikelen

Seksuele vrouwelijke energie uit balans

Seksuele gezondheid en de Liefde voor je vagina

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seksuele stress loslaten is alle moeite dubbel waard

Seksuele balans herstellen is belangrijk