Krachtige levensenergie en seksualiteit

Krachtige levensenergie en seksualiteit

Krachtige levensenergie

Je seksualiteit is belangrijk. Het is namelijk de bron van een krachtige levensenergie in jezelf of van jouw levenskracht. Want seksualiteit is namelijk de poort tot het leven. Zowel letterlijk als figuurlijk. De seksuele Liefde is de poort voor echte verbinding met jezelf, anderen en al het andere in het leven.

Krachtige levensenergie

Waardoor jij in je kracht komt te staan. De kracht om jezelf te zijn en te uiten. Zowel in je seksleven als in je liefdesleven. Maar deze energie kan niet krachtig stromen als jij jouw seksualiteit niet accepteert of erkent. En je geen zuivere seksuele verbinding met jezelf hebt.

Zodra tijdens de seks de Liefde ontbreekt voor je eigen seksualiteit. Of in de liefdesrelatie met jezelf (of een partner) de zuivere seksuele verbinding met jezelf ontbreekt, voel je het gemis aan passie en plezier. Omdat de seksuele Liefde niet stroomt.

Waardoor dit kan zorgen voor seksuele weerstand, wat gebaseerd is op het verleden. Of juist voor seksuele prestatiedrang en perfectionisme wat gebaseerd is op de toekomst. Zodat seksuele heling noodzakelijk is als je seksuele voldoening wilt ervaren.

Seksuele voldoening

Zodat plezier en passie weer mogelijk is. En dit is het enige wat zorgt voor blijvende voldoening tijdens de seks en in de liefdesrelatie. Liefde is, energetisch gezien, de enige manier om de seksuele levensenergie krachtig te laten stromen. De onvoorwaardelijke Liefde voor je eigen seksualiteit.

Zodat jij en de ander beide vervuld zijn met deze onvoorwaardelijke Liefde. En hierdoor beiden een zuivere verbinding hebben met je seksualiteit, ontstaat diepe intimiteit op spiritueel, mentaal, emotioneel als fysiek vlak. Zowel in de verbinding met jezelf als in de verbinding met een ander.

Gerelateerde artikelen

Kundalini energie is je seksuele energie

Levensenergie is je seksuele energie

Seksualiteit als krachtbron of als kracht demper

Seksuele levenskracht zorgt voor passie en plezier

Seksuele levensenergie is niet mannelijk of vrouwelijk