Voldoeninggevende zelfbevrediging

Voldoeninggevende zelfbevrediging

Voldoeninggevende zelfbevrediging

Wanneer er sprake is van geen voldoeninggevende zelfbevrediging, gebruik je dit vaak om iets anders in jezelf niet te hoeven voelen. Waardoor je niet echt aanwezig en liefdevol met je geslacht, emoties en fysieke sensaties omgaat.

Door het gebrek aan voldoening tijdens de zelfbevrediging kan de hunkering naar seks met iemand anders ontstaan vanuit afhankelijkheid en behoeftigheid. Als een poging om je heel en compleet te voelen.

Het kan ook zijn dat de zelfbevrediging niet voldoeninggevend is door bepaalde verwachtingen en je oordelen erover. Waardoor je je niet vrij voelt en je eigenlijk jouw seksualiteit afwijst.

Of je gaat je nog meer bezighouden met je eigen seksualiteit. Het kan hierdoor een obsessie of een verslaving worden. Hoewel het niet voldoeninggevend is, geeft het je namelijk wel iets anders zoals emotionele afleiding.

Zodat je kan blijven wegvluchten van jezelf en je eigen seksualiteit. Omdat je jezelf openstellen nog te confronterend is. Je bent nog in ontkenning over wat je werkelijk voelt en verlangt. Je seksualiteit is nog in de overleefstand.

Voldoeninggevende zelfbevrediging

Wanneer je een zuivere verbinding hebt met je eigen seksualiteit zal zelfbevrediging ook voldoeninggevend zijn. Omdat je vanuit Liefde handelt. Je bent hierdoor open en eerlijk naar jezelf toe. Je voelt je heel en compleet. 

Ondanks of je wel of geen partner hebt. Wel of geen seks hebt. Je hart staat open waardoor je jezelf kunt zijn. En je volgt je verlangens die gaan over de Liefde tot uiting te brengen in je dagelijkse leven. De Liefde die je in wezen bent.

De seks die je dan hebt is altijd voldoeninggevend. Zowel alleen als met een partner. Omdat je vanuit de heelheid en compleetheid seks hebt. Voldoening is een natuurlijk het gevolg van jezelf zijn en uiten vanuit Liefde en vrijheid.

Het is niet afhankelijk van enig resultaat. Het gaat om de liefdevolle verbinding met jezelf en tussen jou en je partner. Waarin alles kan en mag ontstaan wat op dat moment wil. Los van regels, verwachtingen en oordelen.

Deze vrijheid laat de Liefde stromen in jezelf en tussen elkaar. Je staat open voor elkaar en wijst niets af. Zodat er een ultieme samensmelting kan plaatsvinden van elkaars lichaam, hart, geest en ziel.

Gerelateerde artikelen

Seksuele voldoening creëer je zelf

Volledig naakt zijn

Simpel seksleven is niet eenvoudig

Misverstanden over intimiteit

Verlangens volgen is liefdevol