Seksuele chemie kan niet afgedwongen worden

Seksuele chemie kan niet afgedwongen worden

Seksuele chemie

Seksuele chemie is er of niet. En als het er is, is het er meteen zodra je de ander ziet of er contact mee hebt. Je hoeft hiervoor elkaar niet eerst te kennen. Maar je ego kan de seksuele chemie wel in de weg staan omdat het gebaseerd is op basis van je ziel. Deze verbinding zal echter nooit verdwijnen. Al kan het wel bewust of onbewust genegeerd worden.

Seksuele chemie

Liefde is de basis van deze seksuele chemie. Hierdoor kan de energie moeiteloos tussen elkaar stromen. Je staat lichamelijk open voor elkaar. En je kunt over seks praten zonder schaamte. Je wilt dezelfde dingen ervaren. Je hebt dezelfde seksuele verlangens. Er is geen angst, oordeel of verwachting naar de ander. Je lichaam opent zich voor de ander.

Je wilt de ander helemaal zoals hij of zij is. De seksuele energie van de ander is sterk voelbaar in je eigen lichaam. Door deze aanraking met je eigen seksuele energie ontstaat er een extreem verlangen naar elkaar. Niet om iets te krijgen en zelfs niet om te geven. Maar puur om het seksueel kunnen samenzijn. Wat zich uit in seksuele handelingen.

Je wilt elkaar zien, aanraken, proeven, ruiken en horen. Alles van je lichaam doet mee en reageert. Je ervaart jezelf hierdoor op een hele andere manier dan wanneer er geen seksuele chemie is. Het gaat niet eens om het genot of het plezier van jezelf of de ander. Dit is er sowieso. Hier hoef je beiden niets specifieks voor te doen. Je hoeft er alleen maar te zijn.

Aandachtig aanwezig te zijn. En je gevoel te volgen. Dan weet je wat je wilt aanraken en hoe. Op je eigen unieke manier. Dat is voor de ander het fijnst. Hij of zij staat namelijk net zo open als jij. En kan hierdoor jouw aanrakingen op deze manier ontvangen. Je ego-wil van hoe het hoort of hoe jij denkt dat je het wilt verdwijnt, zodat jij jezelf kan overgeven aan je ziel.

Er hoeven geen prestaties geleverd te worden. Want vanuit deze overgave zul je samen op een natuurlijke wijze geweldige seksuele momenten beleven. Elke keer samen is weer anders en dus nooit saai. De seksuele verbinding die ontstaat door de seksuele chemie tussen elkaar zorgt dat er sprake is van seksuele ontspannenheid, levendigheid, tevredenheid en veiligheid in elkaars bijzijn.

Gerelateerde artikelen

Seksuele aantrekkingskracht is niet oppervlakkig

Seksstijl: een ego masker of een expressie van je ware zelf

Seks en aantrekkingskracht tussen zielen is pure Liefde

Seksuele dans is ego overstijgend op een liefdevolle manier

Gezonde seksualiteit uit zich op een natuurlijke wijze