Seksstijl: een ego masker of een expressie van je ware zelf

Seksstijl: een ego masker of een expressie van je ware zelf

Seksstijl

Je seksstijl kan enerzijds vanuit angst zijn en anderzijds vanuit Liefde. Wanneer deze vanuit angst is, zal je seksstijl niet overeenkomen met wie je bent. Het is een ego masker. Dit masker kan zowel preuts als juist sexy zijn. En hierdoor trek je ook geen matchende partner aan. Aangezien jij je ware seksuele zelf verborgen houdt.

Iets willen van een ander vanuit een tekort in jezelf of het verlangen naar het uiten van jezelf vanuit overvloed maakt een enorm verschil. Vanuit de overvloed in jezelf verlangen om jezelf seksueel te uiten is de basis van een passende seksstijl. Het gaat dan namelijk om de Liefde die je bent te uiten.

Seksstijl

Wanneer je seksstijl vanuit de Liefde die je bent is ontstaan, uit jij jezelf op een natuurlijke manier. Je hebt geen schaamte over wie je bent. Jouw seksualiteit mag er zijn, je geniet ervan en straalt dit dan ook uit. Het is een onderdeel van wie je bent en je leven. Je bent niet bang voor de seksualiteit van anderen. Dus je hebt er geen oordelen over.

Accepteren en omarmen is belangrijk als het om je eigen seksualiteit gaat. Jouw seksstijl gaat over jou. Wat bij jou past. En er bestaat geen foute seksstijl. Iedereen is uniek. Jezelf in een hokje stoppen hoeft dus niet. Je bent vrij om je eigen unieke stijl te ontwikkelen. Vanuit je ware seksuele zelf.

Zodra jij weet wat bij je past, kun je bewuste keuzes gaan maken. Je gaat voelen of iets of iemand resoneert of niet. Hierdoor zal je seksleven voldoening geven. Je bent niet afhankelijk van een ander. Je neemt zelf de verantwoordelijkheid. Want tijdens de seks ben je in verbinding met je gevoel. Je volgt je ware seksuele zelf.

Het maakt niet uit hoe je lichaam beweegt, welke geluiden je maakt. Je geeft je hieraan over. Er is geen plaats voor angst, alleen maar voor Liefde. En dan ontstaan de mooiste momenten. Je voelt jezelf, de verbinding en geniet. Je uit jezelf zodat de Liefde kan stromen, puur omdat jij Liefde bent en dit wilt delen.

Gerelateerde artikelen

Seksueel experimenteren om jezelf te leren kennen

Seksueel gedrag transformeren van angst naar Liefde

Seksuele regels beperken het uiten van de Liefde die je bent

Liefde, vertrouwen en overgave tijdens de seks

Seksuele inspiratie ontvang je zodra je Liefde toelaat