Seksuele inspiratie ontvang je zodra je Liefde toelaat

Seksuele inspiratie ontvang je zodra je Liefde toelaat

Seksuele inspiratie

Ervaar je sleur en saaiheid tijdens de seks dan is de kans groot dat jouw hart gesloten is. Waardoor je de seksuele inspiratie op basis van Liefde niet kunt ontvangen. Is je hart open dan kijk je vanuit Liefde naar jezelf, je partner en de situatie. Je ziet wat er op dit moment nodig is. En stapt hierdoor uit oude gewoonten. Je creëert dan iets nieuws los van het verleden. Liefde is altijd het antwoord.

Vanuit je ego denken is dit niet mogelijk. Omdat er allemaal geprojecteerde angsten, oordelen en verwachtingen zijn. Hierdoor ben je niet vrij of aanwezig. De spanning tussen elkaar is voelbaar want de Liefde stroomt niet. De energie is onzuiver en heeft een lage trilling. Waardoor er geen verbinding vanuit Liefde gemaakt kan worden. Zodat je geen liefdevolle stappen kunt zetten.

Seksuele inspiratie

Is je hart vol Liefde dan ben je inspirerend voor anderen en sta je open voor inspiratie. Je bent open en eerlijke waardoor je de ruimte geeft aan anderen dit ook te doen. En zo ontvang je precies wat je nodig hebt van anderen. Zelfs als dit niet is wat je verwacht of leuk vindt. Inspiratie wijst je altijd de weg. De weg van Liefde. Hoe moeilijk deze weg soms ook kan zijn.

Je voelt in je hart welke weg de weg van Liefde is. Ook al voel je veel angst. Angst voor de gevolgen van je keuze of voor het niet weten. Deze angst is niet erg. Het is juist een teken dat je nog niet vrij genoeg bent om voor Liefde te kiezen. Om je seksuele inspiratie te volgen. De weg van Liefde is vol mogelijkheden tot bevrijding. Zodat je steeds meer jezelf kunt zijn en Liefde uitstralen.

Liefde

De Liefde die je bent. Wanneer je hart (tijdens de seks) openstaat voor jezelf en je partner ontvang je de seksuele inspiratie om een geweldig seksleven te creëren. Waardoor je steeds nieuwe ervaringen opdoet, buiten je comfortzone gaat en geniet van alles wat er zich aandient. Je gaat samen een avontuur aan vol passie, overgave en Liefde.

Er is sprake van ontspannenheid, levendigheid, tevredenheid en veiligheid. Je vertrouwt jezelf en hierdoor ook je partner. Omdat je weet dat de seksuele inspiratie op basis van Liefde is. Dus alles mag en niets moet. Nee zeggen is geen probleem zolang je hart open blijft zodat de Liefde kan blijven stromen. Er is geen doel of resultaat wat behaald moet worden.

Het gaat altijd om de ervaring zelf. Het zien, voelen, proeven, ruiken en horen van elkaar. Jezelf delen met de ander door puur jezelf te zijn. En de ander volledig accepteren, zodat die ook zichzelf kan zijn. Dit zorgt voor de intieme verbinding, de stromende Liefde tussen elkaar. Waardoor een geweldig seks- en liefdesleven ontstaat.

Gerelateerde artikelen

Seksuele gelijkwaardigheid voor een liefdevolle verbinding

Seksueel initiatief nemen en de angst voor afwijzing

Gelukkig zijn met je seksleven

Seksuele shift is onderdeel van het ontwakingsproces

Seksuele uitdagingen zijn er om aan te gaan