Onderdrukte emoties en gevoelens tijdens de seks

Onderdrukte emoties en gevoelens tijdens de seks

Onderdrukte emoties en gevoelens

Seks met je partner terwijl je onderdrukte emoties en gevoelens in je lichaam hebt, zal meestal vanuit je overlevingsmechanisme zijn. Met als gevolg dat de seks vaak afstandelijk en oppervlakkig voelt. Doordat je seksuele energie ofwel levensenergie niet vrij kan stromen.

Onderdrukte emoties en gevoelens

Maar de onderliggende energie is ook voelbaar en zichtbaar in je gedrag. Onbewust ga je op de automatische piloot. Om niet de onderdrukte emoties en gevoelens te voelen. Waardoor de seks vooral gericht is op iets krijgen. Zoals een orgasme.

Maar dit kan ook bevestiging of iets anders zijn. Deze seks, vanuit behoeftigheid, kost je veel energie. Die je al niet hebt vanwege je onderdrukte emoties en gevoelens. Het is hierdoor vaak een onbewuste en ongezonde vicieuze cirkel waar moeilijk uit te komen is.

Wanneer seks een bewuste keuze is en niet vanuit behoeftigheid is, kan de energie vrij stromen. In jezelf en tussen elkaar. Want je hebt meer dan genoeg energie om seks te hebben. Aangezien er geen onderdrukte emoties of gevoelens zijn.

Je voelt en volgt je verlangens vanuit Liefde. En je hebt seks wanneer je allebei in de stemming bent. Zonder het te forceren. Dit ontstaat door mee te bewegen met het leven dat door je lichaam stroomt. Met als gevolg een natuurlijke afstemming op elkaar.

Wanneer je energie vrij kan stromen, is je lichaam, hart, geest en ziel vol Liefde. Alles mag er zijn. Je laat jezelf zien zoals je bent zonder masker op. Volledig naakt en vrij. Waardoor de seks een uiting is van de Liefde die je bent met passie en plezier.

Gerelateerde artikelen

Te veel mannelijke energie tijdens de seks

Te veel vrouwelijke energie tijdens de seks

Natuurlijk seksritme ont-wikkelen

Onzuivere seksualiteit en je emoties

Bekkengebied openen en emoties loslaten