Seksdrive is afhankelijk van je overtuigingen

Seksdrive is afhankelijk van je overtuigingen

Seksdrive

Seks versterkt vooral de lichamelijke en emotionele band tussen elkaar. Maar ook de geestelijke als spirituele. Seks vanuit Liefde is niet oppervlakkig. Het is juist enorm intiem. Je verlangen naar seks is afhankelijk van je seksdrive. Dit bepaalt je zin in seks. Heb je een gezonde seksdrive dan heb je zin in seks. En bij een ongezonde niet of nauwelijks.

Seksdrive

Dit is afhankelijk van vele factoren. Deze factoren zijn echter bepaalt door je overtuigingen. Ben je er van overtuigd dat je seksdrive minder wordt als je ouder wordt. Of dat seks saai wordt in een langdurige relatie, dan zul je dit zo ervaren. Ben je overtuigd van het tegenovergestelde dan zul je dat ervaren. Wat jij normaal vindt, bepaalt hoe je seksleven eruit ziet.

Je overtuigingen bepalen hierdoor je zin in seks. Dus jij bent degene die hier ook verandering in kan brengen. Door bewust te worden van je overtuigingen. Zodat je op een andere manier naar je seksdrive kunt kijken. Waardoor je er daadwerkelijk invloedt op hebt. Zonder iets van buitenaf nodig te hebben. Maar vanuit een innerlijke verandering en Liefde.

Zodat je de kracht weer in jezelf voelt. De wijsheid hoort die je in je hebt. En de Liefde weer in jou stroomt. Waardoor je seksdrive op een natuurlijke manier herstelt. De invloeden van buitenaf worden onschadelijk gemaakt. Omdat wat je van binnen ervaart altijd weerspiegeld wordt in je buitenwereld.

Laat je echter je binnenwereld beïnvloeden door de buitenwereld, dan is je seksdrive overgeleverd aan wat je overkomt. Je leeft dan vanuit een slachtoffer positie en niet vanuit je kracht, wijsheid en Liefde. Dankzij de kracht, wijsheid en Liefde voel je wat jij nodig hebt of passend is om je seksdrive gezond te houden.

Waardoor je geweldige seks gaat ervaren. Jij bent het waard. Je seksdrive is niet onbelangrijk. Het staat in verbinding met je levensenergie en heeft hierdoor invloed op je gehele leven. Niet alleen op je seksleven. Je ervaart hierdoor echt zin, genot en plezier in je leven.

Gerelateerde artikelen

Geen zin in seks is niet de schuld van iemand anders

Seksuele weerstand doorbreken bij jezelf

Angst voor seksuele intimiteit

Onbeantwoorde seksuele Liefde

Seksuele traumaverwerking vanuit spiritualiteit