Spirituele seks is verslavend in positieve zin

Spirituele seks is verslavend in positieve zin

Spirituele seks

Spirituele seks is seks waarin het bewust zijn van jezelf een grote rol speelt. Zodat je een diepere verbinding met jezelf of jouw partner kan ervaren. Deze seks geeft je alles wat seks je kan bieden.

En het maakt niet uit in welke relatievorm de seks is. Of van wat voor seks jij houdt. Denk hierbij aan zacht of hard. Rustig of wild. Hetzelfde standje of juist veel verschillende. Seks van 10 minuten of 90 minuten.

Het is seks die bij jou past op dat moment. En hiervoor is het belangrijk om goed naar je eigen lichaam en verlangens te luisteren. De seks is hierdoor altijd perfect. Niet in de zin van dat er altijd een explosief orgasme zal zijn.

Al kan dit wel het geval. Maar dat de seks zonder dat orgasme net zo fantasisch is. Want het gaat niet om het krijgen van een orgasme. Het gaat om het ervaren van de seksuele verbinding met jezelf.

Waardoor je ook in staat bent om een zuivere seksuele verbinding met jouw partner te maken. Want seks, vanuit een spiritueel perspectief gezien, gaat over Liefde. De ziel heeft een net zo belangrijke rol als je lichaam.

Spirituele seks

Je hebt seks vanuit onvoorwaardelijke Liefde. Er is geen andere reden nodig om jouw seksuele verlangens te uiten. Het mooiste is natuurlijk seks met iemand die seksueel bij jouw past.

Maar hiervoor is aantrekkingskracht tussen elkaar nodig. Zielsaantrekkingskracht. Deze aantrekkingskracht is gebaseerd op elkaars energie. Omdat je ongeveer dezelfde seksblauwdruk hebt.

Waardoor je naar elkaar blijft verlangen. En de verantwoordelijkheid neemt om je eigen angsten, oordelen en verwachtingen niet op je partner te projecteren. Zodat spirituele seks verslavend is.

Je wilt er meer van en denkt er vaak met plezier aan terug. Zonder behoeftig en afhankelijk te zijn. Maar puur vanuit Liefde. Het is een samenzijn waarin je volledig jezelf kunt zijn en uiten.

Zowel je lichaam, hart, geest en ziel meedoen. Als uiting van de Liefde die je bent. Vanuit vertrouwen en overgave. Waardoor er een ultieme samensmelting plaatsvindt tussen elkaar.

Gerelateerde artikelen

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Liefde delen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau

Seksualiteit is de bron van onze levenskracht

Seksuele vrijheid in jezelf ervaren

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren