Inspirerende seks

Inspirerende seks

Inspirerende seks is niet alleen buitengewoon lekkere en plezierige seks. Het is ook bewuste, bovenzintuiglijke, schaamtevrij, magische en ultiem samensmeltende seks. Echter een gezonde seksualiteit is hiervoor onmisbaar.

Aangezien een gezonde seksualiteit de basis is voor seks vanuit Liefde. Want je seksualiteit is een wezenlijk deel van jou. Je seksualiteit is namelijk verbonden met je emoties, verlangens en creativiteit.

Online traject Inspirerende seks

En het is de bron van jouw levensenergie en levensvreugde. Als ook de poort naar echte verbinding en diepe intimiteit. De basis voor elke liefdesrelatie. In eerste instantie met jezelf.

Online traject Inspirerende seks

Het online traject Inspirerende seks is een innerlijke reis gericht op diepgaande heling en bevrijding van je eigen seksualiteit. Om je seksleven te transformeren naar seks op basis van Liefde.

Waardoor je jouw seksualiteit durft te uiten op je eigen unieke manier. En je voor seks kiest die bij jou past. Zodat inspirerende seks ook mogelijk is voor jou. Want jij bent het waard!

Het maakt niet uit wat je verleden is. Of je nu gewoon méér wilt of een traumatische ervaring hebt. Wel is het belangrijk dat je al spiritueel ontwaakt bent. En je de confrontatie met jezelf aangaat.

Zodat je jouw eigen seksualiteit gaat helen en bevrijden. Waardoor inspirerende seks mogelijk is. Want inspirende seks is een natuurlijk gevolg van een liefdevolle verbinding met je eigen seksualiteit.

Zodat je vrij bent van ongezonde patronen. En je open bent voor jezelf als je partner. Waardoor diepe intimiteit en echte verbinding ontstaat. Omdat de seks niet vanuit afhankelijkheid en behoeftigheid is.

Maar vanuit de Liefde, de eenheid en de heelheid in jezelf. Zodat alles van jezelf mee kan en mag doen. En er een lichamelijke, emotionele, mentale als spirituele verbinding ontstaat tijdens de seks.

Inspirerende seks begint bij jezelf. Daarom is dit online traject gericht op jouw seksuele heling en bevrijding via een persoonlijke bewustwordingsreis. Met de onvoorwaardelijke Liefde als basis.

Zodat je onder andere jouw angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen gaat doorzien, voelen en loslaten. Waardoor je de ware essentie van je seksualiteit ervaart.

Dit zal niet alleen je seksleven veranderen. Maar ook je liefdesleven als de rest van je leven. Omdat je seksualiteit helen en bevrijden ervoor zorgt dat je van overleven naar echt leven gaat.

Werkwijze

Per module ga je de seksuele energie ofwel levensenergie in jezelf zuiveren en vrijmaken per chakra. Door bewust te worden, los te laten en jezelf te openen. Deze 3 onderdelen komen in elke module terug.

En bestaan uit geschreven teksten en oefeningen die je hierbij ondersteunen. Zodat je jouw seksuele energie en de Liefde weer door je hele lichaam kan voelen stromen.

Waardoor je alle aspecten van je eigen seksualiteit gaat ont-dekken en liefhebben. Ook de delen waarvan je denkt dat deze fout zijn en die je liever niet laat zien uit angst. Zodat je volledig jezelf kunt zijn.

Een seksuele bewustwordingsreis zonder specifiek advies. Zodat jij je eigen kracht, Liefde en wijsheid gaat ont-dekken en ermee gaat verbinden.

Om je seksleven te transformeren van ongezond naar gezond. Aangezien angst vaak de basis is van je eigen seksualiteit. Waardoor je niet vrij bent.

Dit online traject ondersteunt je stap voor stap bij jouw seksuele helingsproces. Hierdoor kun je je eigen tempo bepalen en vanuit een veilige omgeving de benodigde tijd en ruimte voor jezelf vrij maken.

Modules

Start – Seksualiteit en Spiritualiteit

Deze module ontwaakt de seksuele energie in je lichaam. Zodat je op seksueel gebied verliefdheid gaat ervaren. Waardoor er seksuele acceptatie in jezelf ontstaat.

In deze module ga jij je richten op het bewustworden van je levenskracht, het loslaten van je seksuele afhankelijkheid en het openen van je vermogen om Liefde te laten stromen.

1 – Buitengewoon lekkere seks

Deze module activeert de seksuele energie in je eerste (wortel) chakra. Zodat je op seksueel gebied ontspannenheid gaat ervaren. Waardoor er seksuele opwinding in jezelf ontstaat.

In deze module ga jij je richten op het bewustworden van je fysieke sensaties, het loslaten van je seksuele spanningen en het openen van je vermogen om genot te ervaren. Zodat de seks buitengewoon lekker is.

2 – Buitengewoon plezierige seks

Deze module activeert de seksuele energie in je tweede (sacraal) chakra. Zodat je op seksueel gebied levendigheid gaat ervaren. Waardoor er seksueel verlangen in jezelf ontstaat.

In deze module ga jij je richten op het bewustworden van je emoties, het loslaten van je seksuele verwachtingen en het openen van je vermogen om blijdschap te voelen. Zodat de seks buitengewoon plezierig is.

3 – Bewuste seks

Deze module activeert de seksuele energie in je derde (zonnevlecht) chakra. Zodat je op seksueel gebied tevredenheid gaat ervaren. Waardoor er seksueel enthousiasme in jezelf ontstaat.

In deze module ga jij je richten op het bewustworden van je gedachten, het loslaten van je seksuele oordelen en het openen van je vermogen om mogelijkheden te zien. Zodat de seks bewust is.

4 – Bovenzintuiglijke seks

Deze module activeert de seksuele energie in je vierde (hart) chakra. Zodat je op seksueel gebied veiligheid gaat ervaren. Waardoor er seksueel vertrouwen in jezelf ontstaat.

In deze module ga jij je richten op het bewustworden van je overtuigingen, het loslaten van je seksuele angsten en het openen van je vermogen om overvloed te ervaren. Zodat de seks bovenzintuiglijk is.

5 – Schaamtevrije seks

Deze module activeert de seksuele energie in je vijfde (keel) chakra. Zodat je op seksueel gebied vrijheid gaat ervaren. Waardoor er seksuele spontaniteit in jezelf ontstaat.

In deze module ga jij je richten op het bewustworden van de ruimte waarin jij je beweegt, het loslaten van je seksuele regels en het openen van je vermogen om je eigen grootsheid te uiten. Zodat de seks schaamtevrij is.

6 – Magische seks

Deze module activeert de seksuele energie in je zesde (derde oog) chakra. Zodat je op seksueel gebied helderheid gaat ervaren. Waardoor er seksuele wonderen in je seksleven ontstaan.

In deze module ga jij je richten op het bewustworden van de tijd (verleden/toekomst) waarin je voornamelijk leeft, het loslaten van je seksuele resultaten en het openen van je vermogen om echt aanwezig te zijn. Zodat de seks magisch is.

7 – Ultiem samensmeltende seks

Deze module activeert de seksuele energie in je zevende (kruin) chakra. Zodat je op seksueel gebied heelheid gaat ervaren. Waardoor er seksuele harmonie in jezelf ontstaat.

In deze module ga jij je richten op het bewustworden van de realiteit die jij steeds creëert, het loslaten van je seksuele illusies en het openen van je vermogen om eenheid te ervaren. Zodat de seks ultiem samensmeltend is.

Bestel het online traject

Het online traject Inspirerende seks is te bestellen voor 111,11 Euro.

Gerelateerde informatie

Sekscoaching van Saminisa Coaching

Veel gestelde vragen

Ebook – Van seksuele hel naar hemel

Online cursus – Seksueel ontwaken

Heb ik seksuele heling nodig?