Mijn verhaal: van seksuele ellende naar sekscoach

Mijn verhaal: van seksuele ellende naar sekscoach

Vanaf het eerste moment dat ik in aanraking kwam met seks, ontstond ook mijn seksuele ellende. Ik was 13 jaar en ik leefde op basis van een overlevingsstrategie. Door de emotionele verwaarlozing in mijn jeugd.

Ik voelde me onzeker, niet goed genoeg en was bang om afgewezen te worden. Toen ik 13 was wilde ik helemaal geen seks. Alleen wilde ik zijn aandacht omdat ik wilde dat hij mij leuk vond, waardoor ik te veel toeliet.

Seksuele ellende

Mijn verhaal

Angst overheerste mijn leven. En hierdoor was ik op zoek naar aandacht, bevestiging en afleiding om mijn angst niet te hoeven voelen. Maar doordat ik angstig was, trok ik personen aan die ook angstig waren.

Alleen dit op een tegenovergestelde manier uitten. Waardoor mijn relaties niet uit Liefde waren, maar uit afhankelijkheid en behoeftigheid. Hierdoor kon geen liefdevolle verbinding ontstaan.

Seksuele ellende

Rond mijn 20e had ik weer ongewenste seksuele ervaringen. Ik kwam in een relatie terecht waar ik “seksueel misbruikt” ben. Seks werd iets wat ik de ander moest geven, anders was ik geen goede vriendin.

Maar ik was onbewust. Waardoor ik mijn levenskeuzes liet beïnvloeden door deze negatieve ervaring. Want ik leefde de dader en slachtoffer dynamiek. En zocht hierdoor een redder.

En rond mijn 27e had ik mijn derde negatieve seksuele ervaring. Ik werd “verkracht” door iemand die ik kende, waardoor ik het goed ging praten. Hiermee probeerde ik het ongedaan te maken.

Ik heb jaren lang onbewust met deze energie in mijn lichaam rondgelopen, omdat ik het ontkende en hierdoor negeerde. Met alle gevolgen van dien. Waaronder ook vaginisme en ik geen seks meer kon hebben.

Wijsheid, Liefde en Kracht

Toch wist ik diep van binnen dat seks iets heel moois kon zijn, hoewel ik dit nooit ervaren had. Maar ik kon pas andere keuzes maken toen ik bewust werd van mijn destructieve patronen en mezelf ging helen.

Mijn seksuele ellende heeft me geleerd dat ik zelf verantwoordelijk ben voor de keuzes die ik maak. Want door deze verantwoordelijkheid te accepteren, kon ik uit mijn slachtofferrol stappen.

En ik de transformatie maakte van seksuele ellende naar spirituele sekscoach. Waardoor ik nu in staat ben om jou te inspireren en te ondersteunen om jezelf ook seksueel te helen en te bevrijden.

Gerelateerde informatie

Mijn missie: seksuele bevrijding van jou

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Sekscoach met een spirituele benadering

Sekscoaching van Saminisa Coaching

Seksualiteitscoach als liefdescoach