Sekscoach met een spirituele benadering

Sekscoach met een spirituele benadering

Als sekscoach met een spirituele benadering ondersteun ik jou bij de heling en bevrijding van je eigen seksualiteit. Waardoor geweldige seks mogelijk is. Omdat Liefde de basis is. De onvoorwaardelijke Liefde in jezelf. Want jij bent in wezen Liefde.

Het is je oorspronkelijke essentie en je natuurlijke staat van zijn. In deze staat van zijn heb jij een verbinding met je eigen seksualiteit vanuit Liefde. Waardoor de seksuele Liefde in jezelf stroomt. En ook tussen jou en een ander kan stromen.

Sekscoach

Sekscoach

Wanneer je lange tijd niet in je natuurlijke staat van Liefde bent, ontstaan er energetische blokkades. Blokkades op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Want niets staat los van elkaar. Alles is energie. Waardoor het belangrijk is terug te komen in je natuurlijke staat van Liefde.

Een sekscoach met een spirituele benadering kan je hierbij helpen. Zodat je gaat beseffen en ervaren dat jij Liefde bent. En je alles wat je tegenhoudt gaat loslaten. Zoals je angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen. Doordat je jouw seksualiteit gaat omarmen vanuit Liefde.

Als sekscoach met een spirituele benadering richt ik me niet op jouw seksuele problemen. Dit is zijn signalen. Die lossen bijna vanzelf op zodra je de verbinding met je seksualiteit gaat helen of herstellen. Want seksuele problemen ontstaan altijd doordat je niet vanuit Liefde kijkt en handelt.

Het hebben van deze liefdevolle verbinding met je seksualiteit is belangrijk. Omdat je seksualiteit de bron is van jouw levensenergie ofwel levenskracht. Wanneer je levensenergie krachtig door je lichaam stroomt voel jij je levendig en vreugdevol.

Aangezien je seksualiteit ook verbonden is met je emoties. Een open seksualiteit zorgt voor het echt verbinding kunnen maken. Verbinding met jezelf, anderen en het leven zelf. Waardoor je zin in het leven ervaart. Wanneer jouw seksualiteit niet mag meedoen, blokkeer je dit.

Zodat je minder of geen plezier en genot ervaart. En dit heeft invloed op je hele leven. Niet alleen op je seksleven. Een geblokkeerde seksualiteit heeft heling nodig om uit de overleefstand en de angst te komen. En je echt kan gaan leven vanuit Liefde en verbinding.

Gerelateerde informatie

Seksualiteitscoach als liefdescoach

Sekscoaching van Saminisa Coaching

Veel gestelde vragen

Heb ik seksuele heling nodig?

Mijn verhaal: van seksuele ellende naar sekscoach