Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Mijn naam is Sarah Reniers en de naam van mijn bedrijf is Saminisa Coaching. Ik sta bekend onder de naam de Spirituele Sekscoach. Hoewel ik geen traditionele coaching aanbied.

Ik bied ondersteuning bij het helen van jouw eigen seksualiteit via een persoonlijke bewustwordingsreis in je eigen tempo. Zodat jij jezelf seksueel ont-wikkelt en bevrijdt.

Spirituele sekscoach

Ik zie mezelf vooral als eigenwijs en intuïtief. Maar eigenlijk ben ik gewoon mezelf met al mijn verschillende kanten. Mijn eigenwijsheid uit zich in het kiezen van mijn eigen weg. Een weg die afwijkt van de standaard ideeën.

Vrijheid vind ik erg belangrijk. Verder ben ik intuïtief doordat ik steeds naar mijn gevoel luister. En hierdoor voel ik wat bij mij past. Ook al is de logica ver te zoeken. Ik voel dan dat het mijn weg is op basis van mijn waarheid.

Mijn bewustwordingsreis

Tijdens de bewustwordingsreis of eigenlijk het herontdekken van mezelf en de Liefde, heb ik een interesse in spiritualiteit gekregen. Hierin vond ik de antwoorden die ik zocht en vielen veel puzzelstukjes op de plaats.

Ik besefte dat wat ik las altijd al diep in mij zat. Alleen durfde ik hier nooit voor uit te komen, omdat het anders was. Ik dacht zelfs dat ik niet in staat was om echt Liefde te voelen. Ik vond relaties lastig en onlogisch. Een enorme strijd.

Hoge verwachtingen, veel oordelen, angsten en spanningen was wat ik gewend was. Hierdoor had ik last van verlatingsangst en ik had geen idee hoe ik me kwetsbaar kon op stellen. Ook had ik last van onverwerkte seksuele trauma’s.

En ik ging alle moeilijkheden uit de weg en vooral mezelf. Dit zorgde voor een eenzaam gevoel. Waardoor ik weer op zoek was naar iemand die me compleet kon maken. Totdat er iets onverwachts gebeurde en ik Liefde voelde.

Mijn hart was open gegaan. Ik wist meteen wat ik voelde, maar ik begreep het niet. Het was niet zoals ik geleerd had of zoals ik in mijn omgeving zag. Door veel te lezen, kwam ik via spiritualiteit bij de Liefde terecht.

En begon ik te begrijpen wat ik voelde. Hierdoor kon ik steeds vaker de verbinding met de Liefde in mezelf voelen. Liefde zonder voorwaarden. Waardoor ik een manier vond om mezelf seksueel te helen met seksuele bevrijding als gevolg.

Spirituele sekscoach

Seks vind ik erg belangrijk in een liefdesrelatie. Zelf heb ik hier veel beschadiging opgelopen, waardoor ik lange tijd geen seks kon hebben. Seks is nu voveel meer dan alleen het fysieke. Het is ook spiritueel, mentaal als emotioneel.

Om op deze manier seks te kunnen ervaren, heb ik veel blokkades moeten overwinnen. Maar het heeft me zoveel opgeleverd. Mijn hele leven is veranderd. Zowel op het fysieke, emotionele, mentale en het spirituele vlak.

Het belang van geweldige seks in een relatie wordt vaak onderschat of overschat. Waardoor geweldige seks ervaren wordt als iets wat moet of er ontstaat sleur. Maar iedereen verdient het allerbeste seksleven. Ook jij.

Want je seksualiteit is zoveel meer dan het hebben van seks. Daarom ondersteun ik jou als spirituele sekscoach bij het helen van je eigen seksualiteit. Om zo een bijdrage te leveren aan jouw seksuele bevrijding.

Gerelateerde informatie

Mijn missie: seksuele bevrijding van jou

Mijn verhaal: van seksuele ellende naar sekscoach

Sekscoach met een spirituele benadering

Sekscoaching van Saminisa Coaching

Seksualiteitscoach als liefdescoach