Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Mijn naam is Sarah Reniers en de naam van mijn bedrijf is Saminisa Coaching. Ik noem mezelf de Spirituele Sekscoach. Hoewel ik geen traditionele coaching aanbied.

Ik bied unieke ondersteuning bij het helen van je eigen seksualiteit via een persoonlijke bewustwordingsreis. Zodat jij jezelf seksueel kan ont-wikkelen en bevrijden.

Spirituele sekscoach

Over mezelf

Ik zie mezelf vooral als eigenwijs. Maar eigenlijk ben ik gewoon mezelf met al mijn verschillende kanten. Mijn eigenwijsheid uit zich in het kiezen van mijn eigen weg. Een weg die afwijkt van de standaard ideeën.

Mijn bewustwordingsreis

Tijdens de bewustwordingsreis of eigenlijk het herontdekken van mezelf en de Liefde, heb ik mijn spiritualiteit ont-dekt. Hierdoor vond ik de antwoorden die ik zocht en vielen veel puzzelstukjes op de plaats.

Ik besefte dat waar ik naar zocht altijd al diep in mij zat. Alleen durfde ik hier nooit verbinding mee te maken. Waardoor ik dacht dat ik niet in staat was om echt Liefde te voelen. En ik vond relaties lastig.

Hoge verwachtingen, oordelen, angsten en spanningen was ik gewend. Hierdoor had ik last van verlatingsangst. En ik had geen idee hoe ik me kwetsbaar kon opstellen. Ook had ik last van onverwerkte seksuele trauma’s.

Hierdoor kon ik lange tijd geen seks hebben. Ik moest er niet aan denken. Waardoor ik mezelf afsloot. Dit zorgde voor een eenzaam gevoel. Zodat ik weer op zoek ging naar iemand die me compleet kon maken.

Totdat ik onverwachts echte Liefde voelde. Mijn hart ging open. En ik wist meteen dat ik Liefde voelde, maar ik begreep het niet. Hierdoor leerde ik te vertrouwen op mezelf. Want het was niet zoals ik gewend was.

Maar door steeds vaker bewust te kiezen voor Liefde en de verbinding met de onvoorwaardelijke Liefde in mezelf te voelen, kon ik mezelf seksueel helen. Waardoor ik seksuele bevrijding ervaarde.

Nu geniet ik van seks. En is de seks meer dan alleen het fysieke. Het is ook spiritueel, mentaal als emotioneel. De heling van mijn seksuele trauma’s heeft mijn leven veranderd. Veel meer dan alleen mijn seks- en liefdesleven.

Spirituele Sekscoach

Dit gun ik jou ook. Daarom heb ik ervoor gekozen om jou te ondersteunen als spirituele sekscoach via mijn unieke ondersteuning. Hierdoor kun jij je eigen seksualiteit helen om jezelf ook seksueel te bevrijden.

Gerelateerde informatie

Eerste Hulp Bij Seksuele Problemen

Mijn verhaal: van seksuele ellende naar sekscoach

Sekscoach met een spirituele benadering

Sekscoaching van Saminisa Coaching

Seksualiteitscoach als liefdescoach