Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Mijn naam is Sarah Reniers en de naam van mijn bedrijf is Saminisa Coaching. Deze naam is een combinatie van de eerste twee letters van de namen van mijn kinderen en mijzelf. Want wat ik heel in mezelf, heel ik ook voor de familie generatie voor en na mij.

Ik ben werkzaam als spirituele sekscoach. En ik zie mezelf vooral als eigenwijs en intuïtief. Maar eigenlijk ben ik gewoon mezelf met al mijn verschillende kanten. Mijn eigenwijsheid uit zich in het kiezen van mijn eigen weg. Een weg die afwijkt van de standaard ideeën.

Spirituele sekscoach

Vrijheid vind ik dan ook heel erg belangrijk. Verder ben ik intuïtief doordat ik steeds naar mijn gevoel luister. En hierdoor voel ik wat bij mij past. Ook al is de logica vaak ver te zoeken. Ik voel dan dat het mijn weg is op basis van mijn waarheid.

Mijn bewustwordingsreis

Tijdens de bewustwordingsreis van mezelf of eigenlijk het herontdekken van mezelf, heb ik een interesse in spiritualiteit gekregen. Hierin vond ik de antwoorden die ik zocht en vielen veel puzzelstukjes op de plaats. Ik besefte dat wat ik las altijd al diep in mij zat.

Ik herkende mezelf, want ik wist dat ik zo altijd in het leven heb gestaan. Alleen durfde ik hier nooit voor uit te komen, omdat het anders was. Ik dacht zelfs dat ik niet in staat was om echt Liefde te voelen. Ik vond het moeilijk om langdurende relaties vol te houden.

Hoge verwachtingen, veel oordelen, angsten en spanningen was wat ik gewend was. Hierdoor had ik last van verlatingsangst en ik had geen idee hoe ik me kwetsbaar kon op stellen. Ook had ik last van onverwerkte seksuele trauma’s.

En ik ging alle moeilijkheden uit de weg en vooral mezelf. Dit zorgde weer voor een eenzaam gevoel. Waardoor ik weer op zoek was naar iemand anders, die me compleet kon maken. Totdat er iets onverwachts gebeurde en ik Liefde voelde. Mijn hart was open gegaan.

Ik wist meteen wat ik voelde, maar ik begreep het niet. Het was niet zoals ik geleerd had of zoals ik in mijn omgeving zag. Door veel te lezen, kwam ik via spiritualiteit bij de Liefde terecht. En begon ik te begrijpen wat ik voelde.

Hierdoor kon ik steeds vaker de verbinding met de Liefde in mezelf voelen. Dus Liefde voelen zonder afhankelijk te zijn van iemand anders. Waardoor ik ook mijn eigen waarheid en een manier vond om mezelf seksueel te helen.

Spirituele sekscoach

Ik ben dol op lezen, praten en schrijven over de onderwerpen Liefde, seks en intimiteit. Hier gaat mijn hart sneller van kloppen. Mijn interesse heeft vooral te maken met de spirituele manier waarop liefdesrelaties werken.

Relaties

Ik heb altijd gedacht dat ik niet geschikt was om relaties te hebben. Familierelaties, vriendschapsrelaties en liefdesrelaties liepen allemaal niet goed. Maar nu ben ik ervan overtuigd dat ik wel geschikt ben om relaties te hebben. Ik ben alleen niet geschikt voor normale of standaard relaties.

Deze passen niet bij mij en nu wil ik ze ook niet meer. Ik wil alleen nog maar liefdesrelaties die  gebaseerd zijn op onvoorwaardelijke Liefde en ware aantrekkingskracht. En nu weet ik dat deze relaties ook echt mogelijk zijn. Ik ga niet meer voor makkelijk. Maar voor echtheid.

Seksualiteit

Seks vind ik erg belangrijk in een liefdesrelatie. Zelf heb ik hier veel beschadiging opgelopen, waardoor ik lange tijd geen seks kon hebben. Seks is nu voor mij naast het fysieke ook spiritueel, mentaal als emotioneel. Waardoor alles van mezelf mee mag en kan doe.

Om op deze manier seks te kunnen ervaren, heb ik veel blokkades moeten overwinnen. Maar het heeft me zoveel opgeleverd. Mijn hele leven is veranderd. Het heeft een enorme invloed gehad op mijn fysieke, emotionele, mentale en zelfs spirituele welzijn.

Ik denk dat het belang en de invloed van geweldige seks in het leven vaak onderschat wordt. Seks wordt vaak ervaren als iets wat moet of er ontstaat sleur. Waardoor het meestal erg moeilijk is om het veilige en vertrouwde los te laten.

Dit is echter zo zonde. Iedereen verdient het allerbeste in het leven. Want je seksualiteit is zoveel meer dan het hebben van seks. Daarom heb ik gekozen om als spirituele sekscoach jou te ondersteunen bij het helen van je eigen seksualiteit.

Gerelateerde informatie

Mijn missie: seksuele bevrijding van jou

Mijn verhaal: van seksuele ellende naar sekscoach

Sekscoach met een spirituele benadering

Sekscoaching voor heling van je seksualiteit

Seksualiteitscoach als liefdescoach