Resonerende seks is gebaseerd op je energie

Resonerende seks is gebaseerd op je energie

Resonerende seks

Resonerende seks is afhankelijk van je energie vibratie en energie frequentie. Je energie vibratie is zo goed als uniek en afgestemd op je ziel. Wel bestaan er matchende energie vibraties. Die nagenoeg op die van jou lijken. Hierdoor ontstaat de aantrekkingskracht. Een diepe zielsherkenning. Los van alle ego verhalen.

De energie frequentie kan schommelen. Hoe hoger je frequentie hoe meer je in de staat van Liefde bent. En dit heeft me je bewustzijnsniveau te maken op dat moment. Hoe meer je vanuit je ego leeft, hoe lager je frequentie zal zijn. Iemand met een hogere energie voelt goed aan. Je kunt je aangetrokken voelen tot degene als je in een lagere energie zit.

Maar je stoot degene af. Want jouw energie voelt niet goed. Als een “energieslurper”. En degene zal zich hierdoor niet tot jou aangetrokken voelen op dat moment. Ondanks een match op basis van de energie vibratie. Iemand met een veel lagere energie voelt niet fijn, maar afhankelijk en behoeftig. Het resoneert niet.

Resonerende seks

Dit gaat vaak allemaal onbewust. Je ziet namelijk alleen wat je zelf uitstraalt. Aangezien het leven een spiegel is van jezelf. Omdat je vanuit die energie de wereld bekijkt. Dus vanuit de mate van Liefde of angst. Hoe meer Liefde aanwezig, hoe geweldiger de seks zal zijn. 

En hoe meer angst er aanwezig is, hoe slechter de seks ervaren wordt. Resonerende seks is dus aan verandering onderhevig. De ene keer ervaar je geweldige seks en een andere keer niet. Ook al doe je misschien precies hetzelfde als de vorige keer. Maar zodra jouw energie frequentie anders is, zal je het anders ervaren.

Resonerende seks is altijd precies wat je nodig hebt. Zelfs als je het als een slechte ervaring ziet. Het is een signaal en dient als leer- en groeimoment. Om je frequentie te verhogen. En tegelijkertijd de huidige ervaring te omarmen, zonder schuld- en schaamtegevoelens. Door te kiezen voor Liefde.

Gerelateerde artikelen

Verandering in je seksleven is natuurlijk

Geef je over aan je ziel in plaats van aan je ego

Zielsverwanten ontmoet je tijdens je seksuele ontwaking

Aantrekkingskracht, zielsverbinding en seksualiteit

Resonerende energie, aantrekkingskracht en Liefde