Liefde, aantrekkingskracht, verbinding en intimiteit

Liefde, aantrekkingskracht, verbinding en intimiteit

Liefde, aantrekkingskracht, verbinding en intimiteit

Liefde, aantrekkingskracht, verbinding en intimiteit ervaren in je seksleven is niet iets speciaals. Je kan het zelfs elke keer ervaren tijdens de seks. Tenminste als je lichaam, hart, geest en ziel mee mogen en kunnen doen.

Liefde, aantrekkingskracht, verbinding en intimiteit

Liefde is de basis om aantrekkingskracht, verbinding en intimiteit te ervaren. Deze Liefde is je natuurlijke staat van zijn. En kun je voor iedereen voelen. Aangezien het niet afhankelijk is van iets of iemand buiten jezelf.

Aantrekkingskracht is er niet met iedereen. Dit is afhankelijk van de energievibratie van de ziel. Ongeacht de Liefde die je voelt voor iemand. Aantrekkingskracht is er of niet. En kan niet afgedwongen worden.

Het gevoel bij de ander te willen zijn is erg sterk. Zonder reden en om iets te krijgen. Je hebt dezelfde seksuele verlangens die een uiting zijn van de Liefde die je bent. Alle vijf zintuigen laten je weten dat de ander een match is.

Verbinding maken met gelijkgestemden is vaak makkelijker dan verbinding maken met niet gelijkgestemden. Terwijl verbinding daar niet over gaat. Verbinding gaat niet over het geven of krijgen van bevestiging.

Het gaat om aanwezig zijn in het veld van de Liefde. Niet om wat je wel of niet leuk vindt aan iemand anders. Maar om volledige acceptatie van keuzes, gedachten en emoties. Door niets af te wijzen of te negeren in en van jezelf.

Zodat je ook de ander echt kunt gaan zien. Zonder oordeel. De verbinding is afhankelijk van de Liefde en de aantrekkingskracht tussen elkaar. Wanneer je een match bent is er ook een natuurlijk verlangen om bij elkaar te zijn.

Verbinding te maken en intiem te zijn. Intiem op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Waardoor alles van jezelf en de ander er mag zijn. Je laat jezelf zien en laat je leiden door je verlangens vanuit Liefde.

Gerelateerde artikelen

Opgebouwde spanning in je seks- en liefdesleven

Seksueel vrij zijn

(Niet) ont-wikkelde seksualiteit

Verbinding en aantrekkingskracht of binding

Seksuele aantrekkingskracht is niet oppervlakkig