Seksueel vrij zijn

Seksueel vrij zijn

Seksueel vrij zijn

Seksueel vrij zijn betekent niet dat je met iedereen seks hebt. Het betekent wel dat je kiest voor seks die bij je past. Waardoor de seks een uiting van je ziel en Liefde is. En gelijkwaardig is. Je maakt jezelf niet kleiner of groter voor je partner.

Je laat jezelf zien zoals je je op dat moment voelt. Hierdoor zal de seks niet saai en voorspelbaar zijn. Maar speels en verbindend. Je seksuele angsten, oordelen en verwachtingen kijk je zelf aan en leg je niet bij je partner neer om op te lossen.

Seksueel vrij zijn

Jezelf seksueel bevrijden doe je trouwens ook niet voor je partner. Hoewel je partner hier zeker de vruchten van kan plukken. Maar jezelf seksueel bevrijden gaat over het helen van de verbinding met je eigen seksualiteit. Het gaat over jou.

En jij bent de enige die jezelf seksueel kunt bevrijden. Je partner heeft ook de keuze om zichzelf seksueel te bevrijden. En zal dit doen in het eigen tempo of misschien wel nooit. Dwing niets af. Maar kies voor jezelf en jouw eigen heling.

Door jezelf seksueel te bevrijden kom je los van ongezonde patronen waar je je eerst niet bewust van was. Dit voelt misschien overbodig omdat je seks- en liefdesleven vertrouwd is. En je geen slapende honden wakker wilt maken.

Toch heeft seksueel vrij zijn vele voordelen. Je levensenergie gaat krachtiger stromen. Je kunt je emoties toelaten en loslaten. De seks is meer dan geweldig. Doordat je kiest voor een matchende partner die dezelfde verlangens heeft.

En er zijn nog vele andere voordelen. Echter jezelf seksueel bevrijden is geen klusje dat je even op een vrijdagavond doet. Het vraagt om toewijding en moed. Om echt naar jezelf te gaan kijken. De pijn als je verlangens toe te laten in je hart.

Zodat je andere keuzes kunt gaan maken. Keuzes die zuiver zijn. Die bij jou passen. En die de basis vormen voor jouw seks- en liefdesleven. Als ook dat je in staat bent te laten ontstaan wat er tussen jou en je partner wil ontstaan vanuit Liefde.

Gerelateerde artikelen

(Niet) ont-wikkelde seksualiteit

Grootsheid seksualiteit ervaren

Onbewuste bewust maken

Bewuste en onbewuste partner

Spirituele essentie van je seksualiteit