Onbewuste bewust maken

Onbewuste bewust maken

Onbewuste bewust maken

Het onbewuste bewust maken kan op vele verschillende manieren. En helpt je om je ego te doorzien en los te laten. Zodat je ego minder invloed heeft op je liefdes- en seksleven. Voor meer geluk, vrede en vreugde.

In plaats van je eigen geluk, vreugde en vrede onbewust te onderdrukken of afhankelijk te maken van iets of iemand buiten jezelf. Want daar is het niet te vinden. Het zit in jou. Jij bent het geluk, de vrede en vreugde zelf.

Je liefdesrelatie en de seks wordt dan een uiting van de Liefde. Vrij en veranderlijk. Meebewegend met de stroom van het leven. Zodat je niets krampachtig vast hoeft te houden. En je de Liefde kan volgen.

Door open te staan om te ontvangen. En dankbaar te zijn voor wat je ontvangt. Vanuit ontspanning en een open hart, lichaam en geest. Zonder de wil van je ego over hoe het zou moeten zijn of gaan.

Zodat jouw liefdes- en seksleven zich kan gaan vormen naar de Liefde die jij uitstraalt. Het leven reageert namelijk op jou. Op jouw energie. Ofwel op jouw gedachten en emoties. Vertrouw op het leven zelf.

Hoewel je ego denkt het beter te weten. Probeer niet je liefdes- en seksleven te manipuleren om ergens vanaf te komen of om iets te krijgen. Maar voel wat je liefdes- en seksleven met je doet. 

Onbewuste bewust maken

Zit het vol energie en Liefde. Of onderdruk je jezelf onbewust om niet de weerstand, pijnlijke en ongemakkelijke gevoelens te ervaren. Echter door het onbewuste bewust te maken, kun je jezelf gaan helen.

En in je liefdesrelatie en tijdens de seks gaan handelen vanuit Liefde. Zodat je liefdes- en seksleven zal transformeren. Waardoor geluk, vrede en vreugde ervaren kan worden. Ook als het niet gaat zoals je ego wil.

Gerelateerde artikelen

Verlangens vanuit je ziel

Natuurlijk levensritme volgen

Bewuste en onbewuste partner

Seks met een matchende partner

Onbewust onvrijwillige seks